Corona niet meer te ontkomen?

pandemie is niet te stoppen

Testen is zinloos geworden en zal niet meer gratis zijn.

Een derde vaccinatie zal nog aan kwetsbare mensen worden aangeboden in het Engelse United Kingdom. Voor deze winter wordt een Corona besmettingsgolf verwacht waaraan niemand kan ontkomen. Vaccinatie beschermt niet tegen besmetting. Aldus een artikel in The Guardian, die Engelse virologen citeert.

https://www.theguardian.com/world/2021/aug/10/delta-variant-renders-herd-immunity-from-covid-mythical

https://www.standard.co.uk/news/uk/delta-coronavirus-government-liberal-democrat-b950068.html

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/08/10/delta-variant-has-wrecked-hopes-herd-immunity-warn-scientists/

https://www.gov.uk/government/collections/covid-19-vaccination-programme

Ook Duitsland gaat stoppen met gratis testen. Per 11 oktober zal daar de gratis test mogelijkheid worden beëindigd.

Nederland

De Nederlandse regering heeft bij monde van demissionair minister Rutte tijdens het laatste corona debat al gesteld dat gratis testen moet gaan stoppen. Was dat al omdat onze tussentijdse regering er vanuit gaat niemand aan dat het virus ontkomt? Daar moeten we naar raden. Rutte spreekt afwisselend als afgetreden premier, als demissionair minister, als parlementslid, als fractievoorzitter en als lid van de VVD. Net wat hem op dat moment het beste uitkomt. De VVD is nu tegen gratis testen.

Het Nederlands parlement was tegen betaald testen. Er was geen argument voor het stoppen van de gratis test en er was al eerder in het parlement besloten er geen geld voor te rekenen. Wist de Nederlandse regering meer dan ze wilden vertellen?

Het risico om ernstig ziek te worden na besmetting is door de Delta variant hoger geworden. Vaccinatie beschermt niet tegen besmetting en gevaccineerden geven de besmetting ook door aan anderen. In de Nederlandse cijfers stijgt het aantal overlijdens veel minder snel dan het aantal besmettingen. Gevaccineerden worden minder ernstig ziek dan ongevaccineerden.

Als blijkt dat er geen bescherming tegen besmetting effectief is, dan kunnen we nog wel zorgen dat ons immuunsysteem zo goed mogelijk kan werken. Goed eten en wanneer nodig voedingssupplementen gebruiken.

Nu de R in de maand is, maakt ons lichaam geen vitamine D meer aan. Wie deze zomer veel in de zon is geweest zal nog reserve hebben. Maar vitamine D zal gedurende de winter gaan afnemen. Extra vitamine D3 en vitamine C is nu heel belangrijk. Voldoende mineralen is ook noodzakelijk. Je zou een multivitamine kunnen nemen, daar zitten vaak ook de meest noodzakelijke mineralen in. Dat staat in kleine lettertjes op de verpakking. Supermarkten hebben supplementen goedkoper dan de apotheek.

Besmetting met weinig virusdeeltjes maakt minder ziek dan als je meteen de volle laag krijgt en je lichaam wordt overvallen door een invasie van een groot corona leger.

Bescherming tegen besmetting door het dragen van een masker bleek in Hong Kong al eerder tegen griep infecties te beschermen. Zelf blijf ik daarom weinig in contact met andere mensen en ik zal in de winkel een masker blijven dragen. Alle voorzorgen blijven van belang. Als we allemaal ziek worden, dan liever niet heel erg ziek.

Lees verder:

https://www.theguardian.com/world/2021/aug/10/delta-variant-renders-herd-immunity-from-covid-mythical

https://www.standard.co.uk/news/uk/delta-coronavirus-government-liberal-democrat-b950068.html

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/08/10/delta-variant-has-wrecked-hopes-herd-immunity-warn-scientists/

Preventie en vroegbehandeling 13 augustus 2021

Frisse lucht en vitamines 11 augustus 2021

Bloed 22 augustus 2021

Jammer dat de politiek wereldwijd vooral heeft ingezet op vaccinatie om de pandemie te stoppen. Voor medicatie is negatieve aandacht geweest. Er zijn artsen beboet voor het behandelen van besmette patiënten met middelen die door de gezondheidsdiensten worden afgewezen. Volgens de NOS kreeg een arts €3000,- boete voor het voorschrijven van medicatie tegen Covid-19. Wat het recept was wordt niet vermeld. Informatie over medicatie wordt gecensureerd. De sociale media verwijderen berichten. TV en kranten presenteren alleen door de overheid goedgekeurde informatie. Vrije kennis overdracht en ontwikkeling van nieuwe behandelingsmogelijkheden wordt belemmerd.

In Californie wordt nu in mobiele units een virustest en snelle behandeling aangeboden met monoklonale antistoffen. Dat geneest besmette mensen als ze direct na vaststelling van de besmetting worden behandeld. Later werkt het niet meer. Ook andere medicatie wordt met succes toegepast, maar als het te laat wordt gegeven is het zinloos. In Nederland worden besmette mensen naar huis gestuurd om af te wachten tot de ziekte zo ernstig is dat ziekenhuis opname noodzakelijk wordt.

Alleen vaccinatie was de weg uit de opeenvolgende lock-downs, volgens de goedgekeurde berichtgeving. Nu blijkt vaccinatie alleen niet voldoende te beschermen. Vandaag waren er in Nederland weer 2312 nieuwe besmettingen en overleden 12 covid-19 patiënten.

Nederlandse RIVM data 31 augustus 2021:

Bevestigde besmettingen Nederland totaal: 1941055
Totaal overleden: 18010
Genezen: 1833355

Op de volgende pagina meer corona cijfers: Pagina 2

(tekst © Vlierbloesem)

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

4 gedachten over “Corona niet meer te ontkomen?”

  1. We are now going into the cold autumn and winter seasons. I fear what is coming.
    The corona and the influenza viruses are not stopped by the vaccins.
    The new medicins are so expensive. The cheaper generic medicins are forbidden.
    Governments have failed us.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s