Storende storing

De Nederlandse publieke omroep, dat is de radio en TV die via de Nederlandse staat uit ons belasting geld wordt betaald, vertoont al dagenlang dezelfde uitzending met dezelfde storing, waardoor een deel van wat iemand te zeggen heeft wegvalt.

Dat vind ik storend, zo´n storing die blijft storen omdat het personeel van die dienst zich er kennelijk niet aan stoort dat die uitzending gestoord is en gestoord blijft. Ik stoor mij daar aan, dus doe ik er wat aan.

Ik plak hier de Youtube versie van die uitzending, waarvan de inhoud interessant is voor iedereen die belang hecht aan een democratische staat zonder storend veel corruptie en rechtsongelijkheid.

De video is vrij lang en ik heb uit reacties op eerdere berichten begrepen dat niet iedereen daar het geduld voor heeft. Maar het voordeel van de video is niet alleen dat deze versie zonder storingen is, maar ook dat je kortere stukken kunt bekijken op momenten die jou uitkomen. Even met een kop koffie ervoor gaan zitten. Later nog eens een stuk beluisteren terwijl je aan het schoonmaken bent, of je eten kookt. Zonder naar het beeld te kijken, gewoon luisterend.

Het is een lezing van Pieter Omtzigt over de rechtsstaat die in Nederland steeds meer slijtplekken en scheuren vertoont. Bezwaren tegen de manier waarop statistieken worden opgesteld en misbruikt. Daarna een gesprek over zijn plannen als parlementslid zonder politieke partij en wat volgens hem nodig is.

https://youtu.be/Jcg6t-jL3Bw

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

7 gedachten over “Storende storing”

  1. Ximaar, Ik weet niet of die uitzendingen een naam hebben. Het is één van de vele stukjes video waarmee ze NPO-politiek vullen de hele dag en nacht door als er geen debat gaande is. Maar de video die ze – met storing – uitzenden is gelijk aan de video die ik hier – zonder storing – geplakt heb.

   De storing zit dus niet in het kanaal NPO politiek, maar in de video die ze erop gezet hebben.

   Like

  1. Terwijl Omtzigt zijn verhaal doet in het interview gedeelte van de video hapert het beeld en zie je dat wieltje draaien dat je wel kent van een download die blijft steken. En dat blijft zo minuten lang. Dit wordt steeds maar weer herhaald op NPO politiek. Overdag en in de avond.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s