Ondeskundigheid of opzet?

Vroegbehandeling van met coronavirus besmette mensen is in Nederland niet toegestaan.

Effectiviteit van vroeg medicatie, met middelen waarvan je op menig platform de naam niet meer voluit kunt schrijven, is ruimschoots aangetoond.

Beide zijn al decennia in gebruik voor humane medicatie en in de geadviseerde dosis veilig gebleken. In Nederland worden HCQ en IVM goedkoop geproduceerd, maar artsen die het voorschrijven voor vroeg medicatie na besmetting met de corona virus mutanten worden vervolgd.

Eenvoudige voorzorgen om het immuunsysteem op peil te houden, zoals voldoende vitaminen en mineralen, worden zelfs afgeraden. Bloedonderzoek ter controle of de benodigde stoffen in het lichaam aanwezig zijn, worden volgens de Nederlandse medische protocollen ontmoedigd.

Effectiviteit van de vaccins is, zoals verwacht kon worden, minder dan werd voorgespiegeld. Het is niet zonder risico, vooral omdat de spuit instructie voor dit vaccin incorrect is. Tegen het advies van de producenten in wordt – in Nederland en diverse andere landen – na inbrengen van de naald niet gecontroleerd of een ader is geraakt, met ernstig gezondheidsrisico als gevolg.

Of het ondeskundigheid is of opzet zullen we misschien niet kunnen achterhalen, maar deze feiten schaden de volksgezondheid. Voeg daarbij de jarenlange bezuinigingen op de gezondheidszorg en je weet dat onze gezondheid niet aan deze en voorgaande Nederlandse regeringen toevertrouwd kan worden. Het digitale pasjes systeem en de dwang waarmee gebruik wordt afgedwongen, lijkt een doel op zich, die met gezondheid niets te maken heeft.

Wel of niet laten vaccineren, dat blijft een gok. Het virus kan ernstig ziek maken. Het vaccin sluit besmetting niet uit en is zelf ook niet zonder gezondheidsrisico. Als je besluit te laten vaccineren begin dan ruim tevoren met Vitamine C en D3. Neem een multivitamine met mineralen, of neem in ieder geval het mineraal Zinc. Dat heeft je lichaam nodig om ziekteverwekkers te bestrijden.

Risico op trombose en ontsteking van de hartspier na vaccinatie is te beperken door te eisen dat de vaccinatiemethode overeenkomt met de instructie die alle vaccin fabrikanten geven: Na inbrengen van de naald terugtrekken en controleren dat er geen ader is geraakt. De Nederlandse spuitinstructie voor de Covid vaccins wijkt af van de instructie van de fabrikant, maar het is niet verboden die voorzorg in acht te nemen. Als je je laat vaccineren, kijk dan niet weg, terwijl het vaccin wordt ingespoten. Controleer of er wordt opgetrokken en daarbij geen bloed zichtbaar wordt. Het vaccin mag niet rechtstreeks in de bloedbaan ingespoten.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwii1eKjpanzAhWBtqQKHfpsDzUQFnoECAcQAw&url=https%3A%2F%2Fwww.fda.gov%2Fmedia%2F144413%2Fdownload&usg=AOvVaw0PLWFdDLqxA8VHuUW4TFyW

Na vaccinatie moet je niet gaan sporten. Hou een paar dagen rust en doe niets dat je hartslag verhoogt. Geef je hartspier rust. Neem vooraf een pijnstillende ontstekingsremmer zoals paracetamol, of wat je gewend bent te nemen tegen hoofdpijn.

Drink voorlopig geen alcohol en eet even geen junkfood.

De dwang die de Nederlandse regering nu zet op vaccineren, wekt wantrouwen over het vaccin zelf. Het vaccin heeft een gezondheidsrisico terwijl het tegelijkertijd een gezondheidsrisico beperkt. Het vaccin zie ik als minder risicovol dan gebruik van de Nederlandse coronapas. Onze machtsgeile bewindslieden lijkt het vooral te gaan om de digitale corona pas.

De digitale QR pas tast de burgerrechten aan en kan ons de komende jaren beperken op een manier die velen nog niet voor mogelijk houden. Het is een middel dat totale controle op de bevolking mogelijk maakt.

(tekst © Vlierbloesem)

Lees ook:

Vandaag gelden nieuwe regels 25 september 2021

papieren QR code 23 september 2021

Bloed 22 augustus 2021

Preventie en vroegbehandeling 13 augustus 2021

Frisse lucht en vitamines 11 augustus 2021

Vroegbehandeling en preventie van Covid-19 11 april 2021

Medicijnen tegen Covid-19 10 april 2021

Trombose 24 maart 2021

Jan Gajentaan

Nu steeds meer blijkt dat tegen Covid19 gevaccineerde mensen besmettelijk kunnen zijn, is er geen epidemiologische reden meer voor de coronapas. Daar komt bij dat de coronapas een indirecte vaccinatiedwang uitoefent op jeugdigen, terwijl Britse en Duitse gezondheidsinstituten concluderen dat dit onverantwoord is. Net als de Scandinavische landen moet Nederland denken over alternatieven…

Een beter alternatief voor de coronapas — OpinieZ

Op de volgende pagina volgen de actuele corona cijfers voor Nederland en de wereld tot en met 1 oktober 2021.

Pagina’s: Pagina 1, Pagina 2

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

7 gedachten over “Ondeskundigheid of opzet?”

 1. ‘Na vaccinatie moet je niet gaan sporten. Hou een paar dagen rust en doe niets dat je hartslag verhoogt. Geef je hartspier rust. ‘ Dat wist ik niet zeg. Ik ben gewoon gaan hardlopen de volgende dag…

  Like

  1. Bij de eerste vaccinatie wist ik het ook nog niet. Ik ben direct na de spuit boodschappen gaan doen, wat flink sjouwen is. Daarna nog geprobeerd wat te redden van de tuinspullen die allerlei werklieden aan het stelen waren. Ik ben daarna behoorlijk ziek geweest. De volgende dagen heb ik noodgedwongen wel rustig aan gedaan. Die informatie hoorde ik later pas. Een hoop van de bijwerkingen die mensen hebben zouden te voorkomen zijn door correcte vaccinatie methode, vitaminen, mineralen en rust.

   Like

  1. Er zijn een aantal farmaceutische bedrijven bezig met ontwikkeling van anti virale medicijnen. Er wordt al getest op mensen. Het laatste nieuws is, dat de testfase voor één van die middelen succesvol is afgerond. Maar het is een wrang succes: 50% van de mensen die binnen 5 dagen na besmetting werd behandeld kreeg een placebo. Geen werkende medicatie, waardoor veel patiënten die een placebo kregen zijn gestorven.

   Grote kans dat dit medicijn wordt goedgekeurd. Maar lange termijn effecten kunnen zo snel nog niet bekend zijn. Het al veel langer gebruikte medicijn ivermectine is effectiever gebleken en veilig, maar wordt niet toegestaan als medicatie na besmetting met het corona virus.

   Like

   1. Het nieuwe antivirale medicijn van Merck is gepatenteerd, zodat de fabrikant anderen kan verbieden het te produceren. De prijs voor een kuurtje van 5 dagen wordt waarschijnlijk 700 dollar.

    Het patent van ivermectine is verlopen, zodat ook andere fabrikanten het mogen produceren. In China is het te koop voor 1 euro per busje van 100 tabletten.

    Ivermectine wordt al tientallen jaren gebruikt en ook nog steeds door Merck geproduceerd. Nederland heeft een fabriek die eigendom is van Merck en ivermectine produceert voor gratis verstrekking in ontwikkelingslanden.

    Ivermectine wordt tegen covid-19 toegepast als middel om vermeerdering van het virus te stoppen en altijd gecombineerd met andere medicijnen, vitamines en mineralen. Hydroxychroloquine werkt koortsverlagend en ontstekingswerend en wordt ook in combinatie met andere medicijnen, vitamines en mineralen toegepast bij vroegbehandeling van mensen die zijn besmet met het corona virus.

    Like

     1. Dat vind ik niet raar, Izerina. Dat gevoel krijg ik ook steeds meer.

      Om te beginnen vond ik de officiële reacties bij het begin van de pandemie al raar. De video´s en stukjes TV zijn gewist, maar ze hebben werkelijk gezegd dat het alleen een Chinees probleem was en dat wij hier wel tegen zo´n griepje konden. Vervolgens ging iedereen vrolijk carnaval vieren met binnenkomende besmettingen, volle stadions met mensen die elkaar besmetten, alsof ze het even flink aan de gang wilden krijgen, de pandemie. Daarna de ene blunder na de andere. En dan is het verbieden van een middel, dat een beginnende ziekte geneest als je er snel bij bent, helemaal passend in die serie merkwaardige beslissingen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

Roze Golf

LHBTIQA-Plus magazine op Radio Oost

Bruno Borrelt

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO is sinds september 2021 Bruno Borrelt geworden; regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

annoz blog

interest in social developments, landscape, architecture

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Infonosity.net

Gratis hoe, wat, waarom, info,... Free how to, what, and why info...

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

De Maanboom

Living in Brussels

een klein lochtingske

Zever, gezever. Vooral over mijn lochtingske.

%d bloggers liken dit: