Noodoproep

Gevaarlijke niesbui?

data bijgewerkt t/m 14 -12-21

Dat ook gevaccineerden besmet kunnen worden met corona en dan hoog besmettelijk zijn voor anderen, gevaccineerd of niet, dat weet inmiddels iedereen behalve een paar Nederlandse deskundigen.

In Engeland (UK) bleek na onafhankelijk onderzoek dat de symptomen anders zijn dan de officiële gegevens, en het werkelijk aantal besmettingen hoger.

Het ZOE onderzoek is onafhankelijk van de overheid en krijgt de gegevens van mensen die dat zelf vrijwillig doorgeven. Volgens die gegevens lijken de eerste symptomen van gevaccineerden die met het Delta virus besmet zijn, vooral op verkoudheid. Deze mensen komen niet in aanmerking voor een coronatest en tellen daarom niet mee in de officiële cijfers. Door te niezen besmetten deze gevaccineerden vele anderen. Als die niet gevaccineerd zijn, vertonen zij wel de eerder bekende symptomen. Maar dat is de Delta mutant. Die lijkt verdreven te worden door de Omicron mutant.

Gevaccineerde niesbui

Inmiddels hebben we alweer verschillende varianten van de corona virus mutant Omicron. De Engelse regering heeft een soort van noodtoestand uitgeroepen, omdat Omicron vele malen besmettelijker is dan de Delta mutant, die al besmettelijker is dan voorgaande mutanten.

Noodoproep van de Engels regering https://youtu.be/_DkkSYCgNtU

Uit Zuid-Afrikaanse gegevens kan afgeleid worden dat daar de Omicron minder ernstige verschijnselen veroorzaakt en dat de noodzaak van ziekenhuis opname veel minder vaak voorkomt bij mensen besmet met Omicron dan door de Delta mutant. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat daar vooral jonge mensen besmet worden omdat de hele bevolking daar gemiddeld jonger is. In jonge mensen heeft die mutant mogelijk minder ernstige gevolgen. Wat Omicron aanricht in oudere bevolking moeten we afwachten.

Minder bescherming van vaccins https://youtu.be/XteixwzvNtc

Europa

Europa heeft een veel oudere bevolking dan Zuid-Afrika. Hier veroorzaken de besmettingen mogelijk ernstigere verschijnselen en een hoger aantal ziekenhuis opnamen. In Zuid-Afrika zijn weinig mensen gevaccineerd, maar een hoger aantal heeft al een eerdere corona besmetting doorgemaakt, wat weerstand tegen corona virussen geeft. In Zuid-Afrika is het nu zomer en in Europa is het winter. We hebben ondervonden dat de wintermaanden meer besmettingen oplevert van de corona mutanten, net zoals we dat kennen van de griep en verkoudheid.

Zuid-Afrika heeft lange tijd gebruik van ivermectine als middel tegen corona verboden en de douane nam veel import in beslag. Er zijn zelfs invallen geweest in ziekenhuizen om de tabletten die familie voor de patiënten meenam in beslag te nemen. Maar dat beleid is sinds een paar maanden veranderd. Het middel wordt nu legaal gebruikt in de eerste dagen na besmetting.

https://www.businesslive.co.za/bd/opinion/2021-05-06-ivermectin-is-a-proven-treatment-for-covid-19-so-lets-use-it/

De lage aantallen ziekenhuis opnamen zouden in Zuid-Afrika het resultaat kunnen zijn van de jongere bevolking en gebruik van ivermectine. In de meeste Europese landen is ivermectine verboden voor behandeling na een corona besmetting en de bevolkingsopbouw bevat hogere leeftijden. Daarom zou de zelfde virusmutant in Europa een heel ander resultaat kunnen hebben dan in Zuid-Afrika.

In Engeland blijkt de besmetting zich intussen al razendsnel te vermenigvuldigen.

https://youtu.be/XzrG3Odgf28

Nederland

Corona cijfers krijgen wij in Nederland van het RIVM. Die geeft ook cijfers aan de WHO. Er is geen onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse gegevens, maar wel houdt het CBS de sterftecijfers bij. Er is dit jaar een groot verschil tussen de hoge sterftecijfers en de cijfers over corona doden. Van de regering is nog geen verklaring van de hoge “oversterfte” gekomen. Opvallend aan de RIVM data is ook het uitblijven van aantallen genezen corona patiënten.

Volgens de cijfers die Nederland aan de WHO doorgeeft, geneest sinds 5 november 2021 in Nederland niemand meer van corona:

RIVM corona cijfers 5 november 2021:
Bevestigde besmettingen Nederland totaal: 2177707
Totaal overleden: 18517
Totaal genezen: 1993056

RIVM corona cijfers 14 december 2021:
Bevestigde besmettingen Nederland totaal: 2906969
Totaal overleden: 20214
Totaal genezen: 1993056

Zou in Nederland werkelijk niemand meer genezen?

Iemand uit mijn omgeving ging met een corona besmetting aan de beademing in het ziekenhuis. Inmiddels is hij aan het revalideren.

Volgens het Nederlands protocol moeten besmette mensen thuis blijven tot ze zonder externe zuurstof toevoer niet meer kunnen ademen. Dan kunnen ze in het ziekenhuis aan de beademing. Aan vitamines en mineralen wordt in de Nederlandse voorlichting geen aandacht gegeven. Ivermectine mag voor behandeling van een corona besmetting niet worden voorgeschreven. Als iemand aan de beademing ligt is het al te laat voor ivermectine. Volgens het FLCCC moet dat snel na besmetting worden ingenomen. Je zou het in huis moeten hebben voor als je besmet zou gaan worden. Zelfs preventief wordt het gebruikt. Maar niet in Nederland. De eerste dagen na besmetting gaan in Nederland voorbij zonder behandeling.

Kans op genezing is groter wanneer er voldoende vitamines en mineralen in het lichaam zijn opgenomen. Er wordt na ziekenhuisopname wel eens een grote dosis vitamine gegeven, maar het werkt beter als vooraf al voldoende is toegevoegd aan het dagelijks voedsel. Vooral vitamine D3, selenium en zinc, vitamine C, kun je bij de drogist kopen en dagelijks innemen om je immuunsysteem op peil te houden.

Inademen van besmette adem van anderen kun je beperken door binnen een goed filterend masker te dragen. Ventileren, hygiëne, we weten het inmiddels. Als je moet niezen, dan ga je natuurlijk niemand in het gezicht niezen. Je draait je af en gebruikt een zakdoek.

Vanavond hebben de Nederlandse ministers weer een verlenging van de lockdown afgekondigd. Vervroegde kerstvakantie voor de scholen kan onderlinge besmetting van kinderen beperken. Afstand houden en weinig contacten buiten het eigen gezin. Vroege horeca sluiting. Beperking van winkeltijden. We kunnen het in dit filmpje nu horen.

Schoolsluiting 20 december, booster versnellen (hoe snel?)

(tekst © Vlierbloesem)

Op de volgende pagina staan de actuele corona cijfers voor Nederland en de wereld tot en met 14 december 2021.

Pagina’s: Pagina 1, Pagina 2.

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

32 gedachten over “Noodoproep”

 1. Je schreef:
  “Dat ook gevaccineerden besmet kunnen worden met corona en dan hoog besmettelijk zijn voor anderen, gevaccineerd of niet, dat weet inmiddels iedereen behalve een paar Nederlandse deskundigen.”

  Dat noem ik misinformatie, want daarmee suggereer je dat Aaf deskundig is.

  Like

 2. Opvallend weinig likes voor een goed artikel. Er zijn andere schrijvers die voor dat medicijn een codewoord gebruiken, om maar geen problemen te krijgen. De censuur wordt niet langer door de overheid toegepast, maar door duizenden kleine krabbelaars die het voor een paar dubbeltjes doen.

  De grote farmaceutische bedrijven verdienen miljoenen per seconde aan de vaccins die erg slecht blijken te werken. Als er een beter medicijn wordt toegelaten verliezen ze die inkomsten.

  Jullie zijn je er toch wel van bewust, dat sommige bloggers (Aaf) bloggen voor het geld? Dat er wordt betaald voor opinie beïnvloeding door reactie schrijvers? Dat er betaalde reageerders zijn, die voor een paar centen over andere bloggers schrijven dat hun informatie onjuist is?

  Like

 3. In de wekelijkse briefing bevestigde Van Dissel van het RIVM wat ik in dit blogbericht al schreef. De bescherming is aanzienlijk afgenomen. Veel gevaccineerden worden toch ziek. Gisteren werd ik hier in de commentaren op mijn blog nog aangevallen door aanhangers van het officiële beleid. De ineffectiviteit van de vaccins mocht ik niet noemen. Vandaag bevestigde Van Dissel het zelf. https://youtu.be/zFKjpEW7T_g maar Hugo de Jonge kreeg het ook na veel aandringen niet uitgesproken.

  Like

 4. Ze zouden ook mensen id zorg door kunnen schuiven. Goede verplegers die al vele vlieguren hebben doorzetten naar de IC om door te ontwikkelen en de hbo v ers en misschien oudgedienden (die dat willen) het niet IC werk laten doen. Of de administratie vh IC laten doen door meao ers of heao ers. Zal ook een klap tijd schelen. Alles wat we nu doen is winst vd toekomst.

  wb wetenschap over het vaccin mogen ze H. de Jonge ook weleens informeren. Die blijft verkondigen dat het vaccin zaligmakend is en dat niet gevaccineerden de boel verzieken.

  Met als angstige opmerking, “ik leg me er niet bij neer dat mensen vinden dat ze het recht hebben om geen vaccin te nemen”….
  Net nadat de formatie gesloten is….

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb gehoord dat er nu al mensen op de IC helpen die een andere functie hebben, maar dat bureaucratie dat belemmert. Praktisch probleem is er ook. Het vloeroppervlak van de IC is beperkt en mensen die niet alle functies aankunnen gaan in de weg lopen.

   Vaccinatie was een gok, die niet heeft opgeleverd wat we hoopten. Het vasthouden aan vaccins die niet goed blijken te werken, is als een gokverslaafde die maar blijft inzetten bij verlies. Een regering moet vooruit kijken en in het belang van de bevolking handelen.

   Helaas blijven sommige gevaccineerden heilig geloven in de verhalen van Hugo, die nu zo ver gaat dat hij bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. Dat is geen landsbelang, maar slecht bestuur.

   Like

 5. De noodoproep van Boris Johnson is heel serieus en de cijfers liegen er niet om. Maar hier lijken een paar lezers de waarschuwing niet eens te zien. In Zuid-Afrika valt de gevaarlijkheid van de nieuwe mutant mee. Toch moeten we hier voorzichtig zijn. Nederland is anders is dan Zuid Afrika. Daar moeten we ter dege rekening mee houden.

  Er zijn hier wat lezers die maar 1 woord lezen en de inhoud van het artikel ontgaat ze. Het lijkt wel of er betaald wordt om op dat woord te letten. Ondertussen raken mensen besmet omdat ze denken geen risico te lopen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Merkwaardig die reacties over ivermectine, waarvan al miljarden kuurtjes geslikt zijn door mensen en dat nog steeds veilig is gebleken. Maar een vaccin dat na kortdurend onderzoek een nood toelating kreeg moet iedereen onvoorwaardelijk vertrouwen.

  Weten jullie dat Pfizer heeft bedongen dat de onderzoeksverslagen 55 jaar geheim gehouden moeten worden?

  Weten jullie dat er vele onderzoeken naar de veiligheid van ivermectine zijn gedaan die allemaal publiek zijn?

  Weten jullie dat in de korte tijd dat de vaccins zijn toegepast vele malen meer gezondheidsklachten zijn gemeld dan over ivermectine dat al tientallen jaren aan mensen wordt voorgeschreven?

  Geliked door 1 persoon

  1. De gemelde bijwerkingen van verschillende medicijnen en vaccins kun je gewoon opvragen bij het LAREB. Uit gewone openbaar beschikbare officiële Nederlandse informatie kun je zien dat het medicijn dat niet genoemd mag worden minder schadelijk is dan vele medicijnen die in de losse verkoop in de supermarkt liggen. Toch geven mensen er de voorkeur aan om die informatie te negeren.

   Op de website van FLCCC is veel informatie te vinden, waar ik al eerder op heb gewezen. Dat is gebaseerd op klinisch onderzoek en praktische toepassing van ondermeer vroegmedicatie.

   Pfizer heeft inderdaad geheimhouding bedongen, zodat beoordeling van hun vaccin niet te beoordelen is op basis van de onderzoeken. Wel kunnen we de werking en bijwerking in de praktijk opvragen bij vele gezondheidsinstituten over de hele wereld. Er zijn wel wat problemen met de vaccins. Maar ook met de ziekte zelf natuurlijk. Op basis van de beschikbare informatie moeten we allemaal zelf beslissen of vaccinatie wel of niet een goed idee is.

   Er is inmiddels wel veel uitgelekt over het onderzoek van Pfizer, dat vereist was voor nood toelating van hun vaccin. Ik heb er stukken van gezien, maar het is moeilijk te beoordelen of deze stukken echt zijn.

   Like

 7. Ivermectine is een geneesmiddel dat bij paarden, honden en andere dieren wordt gebruikt tegen parasieten in onder meer de darmen. In de Verenigde Staten zijn er mensen overleden nadat ze het middel hadden gebruikt tegen Corona!

  Een hartelijke groet van Jo

  Geliked door 1 persoon

  1. Ivermectine is ook een medicijn dat voor menselijke consumptie in Zuid-Afrika wordt gebruikt bij vroegbehandeling na corona besmetting.

   Ivermectine is ook een geneesmiddel dat in Nederland wordt geproduceerd voor menselijke consumptie en geleverd aan ontwikkelingsprojecten die het geven aan Afrikaanse kinderen omdat het vele ziekten geneest. Ivermectine is ook een middel dat in de USA wordt geproduceerd en voorgeschreven voor onder andere afremmen van de vermeerdering van het corona virus. Ivermectine wordt in een aantal landen verstrekt in een pakketje medicijnen voor vroegbehandeling na bevestigde besmetting met het corona virus. Ivermectine is in Nederland toegelaten als humane medicatie. Het wordt in Nederland voorgeschreven voor behandeling van schurft en andere besmettingen, maar het is hier niet toegestaan om het voor te schrijven als behandeling na besmetting met het coronavirus.

   Medicatie is één van de factoren waarin Nederland en Zuid-Afrika verschillen. Daarom kunnen we er niet van uitgaan dat Omicron hier het zelfde zal doen als in Zuid-Afrika. We weten wel dat die virusmutant zich in Engeland veel sneller verspreidt dan de vorige mutanten. We moeten dus alle voorzorgsmaatregelen in acht blijven nemen. De noodoproep van de Engelse premier is serieus.

   Like

 8. Ivermectine is gewoon online te koop. Ook onder de naam Stromectol.
  Toch zou ik het niet nemen, de bijwerkingen zijn best zwaar bij hogere doseringen. Er is nog niet voldoende onderzoek naar gedaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoge doseringen zijn af te raden. Alleen de vroegere patenthouder publiceerde die hoge doseringen, die gevaarlijk zijn. Wie het wil gebruiken kan het beste de veilige doseringen toepassen die zijn onderzocht door de artsen van het FLCCC.

   Door medici wordt het middel niet als enige medicijn voorgeschreven. In Nederland is het niet mogelijk om zelf het hele medicatie pakket te kopen dat in andere landen wordt meegegeven na een positieve corona test.

   Zonder medische begeleiding is zelfmedicatie lastig. Maar we kunnen wel zorgen voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Die kun je in Nederland gewoon bij de drogist en de supermarkt kopen.

   Like

 9. Wereldwjd is bekend dat de vaccins niet de bescherming bieden die was beloofd. In de gezondheidszorg is nu wel bewezen dat de vaccins niet goed beschermen tegen de nieuwe varianten. Er zijn te veel gevaccineerden die denken dat ze helemaal geen voorzorgen meer hoeven nemen. Ze handelen onverantwoord. Vaak zonder dat te weten. Goede objectieve informatie komt niet op de Nederlandse TV.

  Papagaaien zijn er te over. Napraten van de TV shows voegt geen echte informatie toe. Vlierbloesem zoekt de meest betrouwbare informatie en rapporteert niet éénzijdig. Van alles de vóór en nadelen. De onzekerheden die blijven bestaan. Dat is wat we nodig hebben. Want alleen met echte informatie kunnen we ons beschermen. Bedankt voor de uitstekende informatie.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lieve vlierbloesem,
  Ga alsjeblieft door met je waardevolle blogberichten! Je verspreidt absoluut GEEN verkeerde informatie!!! Behalve alle ‘kudde-dier- mensen , zijn er gelukkig mensen met een GEZOND verstand en die dat ook gebruiken om ZELF na te denken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je. Ik doe mijn best om goede informatie bij elkaar te zoeken. Vanaf begin 2020 is de Nederlandse overheidsinformatie vaak onbetrouwbaar geweest en ze spreken bovendien zichzelf tegen. We kunnen daarom niet veilig achterover leunen en klakkeloos volgen wat de TV shows ons laten zien. We hebben eigen verantwoordelijkheid voor onze eigen gezondheid.

   Like

 11. Er vallen me een aantal dingen op.
  1. Je schrijft: ” Dat ook gevaccineerden besmet kunnen worden met corona en dan hoog besmettelijk zijn voor anderen, gevaccineerd of niet, dat weet inmiddels iedereen behalve een paar Nederlandse deskundigen.”
  Het is niet waar dat gevaccineerden hoog besmettelijk zijn en ook niet dat gevaccineerden heel veel kans lopen op besmetting, ze lopen juist minder kans op besmetting. Ik vind ook dat je nog al schampert op Nederlandse deskundigen.
  2. Je schrijft: “Volgens die gegevens lijken de eerste symptomen van gevaccineerden die met het Delta virus besmet zijn, vooral op verkoudheid. Deze mensen komen niet in aanmerking voor een coronatest en tellen daarom niet mee in de officiële cijfers.” Volgens mij kun je wel getest worden met symptomen van verkoudheid en tellen die wel mee in de officiële cijfers. Mijn (schoon)kinderen en kleinkinderen zijn al heel vaak getest bij verkoudheidssymptomen. Het is helemaal niet zo dat ze niet in aanmerking komen.
  3. Je suggereert een positief effect van Ivermectine, terwijl er absoluut geen bewijs is dat het middel helpt. Dit is extreem goed wetenschappelijk uitgezocht en dit is helaas niet het geval.

  Ik vind dat je met je stukje onjuiste informatie verspreid.
  Aaf (Zuinigaan)

  Geliked door 1 persoon

  1. Geen enkel vaccin beschermt 100%. De fabrikanten hebben allemaal een beschermingspercentage gepubliceerd. De Nederlandse publiciteit is er wat minder duidelijk over geweest. Veel gevaccineerden en TV show deskundigen denken nog steeds dat ze niet besmet kunnen worden. Helaas kan dat wel.

   Tegen besmetting hebben de vaccins nooit bescherming gegeven, wel tegen ernstig ziek worden. Het helpt je lichaam de stekelvorm herkennen die het vaccin en het virus hebben. Het is je eigen immuunsysteem dat vervolgens het virus afvecht nadat je besmet bent.

   Helaas neemt de bescherming van de vaccins nu verder af. Deels kan dat verklaard worden door de komst van nieuwe virus mutanten. Als de stekeltjes anders zijn, dan herkent het lichaam die nieuwe niet altijd snel genoeg om op tijd de virusdeeltjes aan te vallen. Alle besmette mensen blijken de besmetting ook weer door te geven.

   Het ZOE onderzoek is Engels. Het staat los van onderzoek van de Engelse gezondheidszorg. In het United Kingdom worden mensen alleen voor corona getest als ze de symptomen hebben die op de officiele regeringswebsite vermeld staan. Pas na wijziging op die website kunnen ook anderen zich laten testen in Engeland. Daardoor komt het dat er verschil is tussen de besmettingsaantallen die de Engelse regering vaststelt en de besmettings aantallen die het ZOE onderzoek meldt.

   Nederlands ingezetenen komen in geen van beide onderzoeken voor.

   In Zuid-Afrika is goed laboratorium onderzoek mogelijk waarbij ook op de nieuwe mutaties gelet wordt. Zo werd Omicron ontdekt. Daar werd vastgesteld dat die mutant zich razendsnel verspreidt, vooral onder jonge mensen. Maar daar blijkt ook dat die nieuwe minder ernstig ziek maakt. Dat is hoopvol.

   Zuid-Afrika wijkt op een aantal punten af van Nederland. De bevolking is jonger, er is een lage vaccinatiegraad, een hogere besmettingsgraad en er wordt ivermectine gebruikt na besmetting met een corona virus. Dat maakt dat resultaten die over Zuid-Afrika gemeld worden, niet zomaar hetzelfde verwacht kunnen worden in Nederland.

   We weten dus helemaal niet zeker hoe dat virus zich in de Nederlandse populatie zal gaan gedragen. Het enige wat je in Nederland zelf kunt doen is zorgen dat je zo weinig mogelijk van die virusdeeltjes inademt en dat je lichaam wel de nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt die nodig zijn voor je immuunsysteem.

   Like

    1. We raden het off-label voorschrijven van ivermectine af als behandeling voor niet-gehospitaliseerde
     patiënten met (een vermoeden van) COVID-19 buiten onderzoeksverband, omdat er geen bewijs is dat
     dit een gunstig effect heeft op het aantal ziekenhuisopnamen of overlijden als gevolg van COVID-19.
     Ook zijn de dosering en de timing van het gebruik op dit moment nog onvoldoende onderzocht.

     Geliked door 1 persoon

     1. In Nederland hoef je je geen zorgen te maken over het innemen van ivermectine, want hier is het niet beschikbaar. Aspirine is nooit onderzocht als middel tegen covid-19, evenals Ibuprofen, en al die andere merken pijnstillers die in de supermarkt liggen. Toch worden die wel aangeraden. Lees de bijsluiters en de gemelde bijwerkingen en je ziet dat het risico van die middelen groter is dan van ivermectine.

      Like

    2. Aaf, ik stel het wel op prijs dat je jouw opvattingen geeft. Naast de bronnen die jij raadpleegt, heb ik ook informatie uit andere bronnen, die allemaal ook publiek toegankelijk zijn. Die rijk ik aan. Maar natuurlijk neemt iedereen eigen beslissingen.

     Like

  1. Vooral de hoge besmettelijkheid is zorgelijk. Ook in Engeland blijkt de besmetting nu razendsnel te gaan. Maar als dit een variant is die ook de wat oudere Nederlandse bevolking niet erg ziek maakt, dan is het allemaal een stuk minder somber. Helaas weten we dat nog niet. Zelf denk ik daarom dat je maar beter voorzichtig kunt blijven en alle bekende voorzorgen blijven nemen, ook als je gevaccineerd bent.

   Like

  1. Zelfs als ze nu direct beginnen met nieuwe opleidingen, dan zijn ze er veel te laat mee. Veel verplegenden zijn gewoon met pensioen gegaan, dus ze hadden jaren eerder voor opleiding van vervanging kunnen zorgen. Veel mensen houden het werk niet vol en er zijn niet zomaar vervangers beschikbaar. De tekorten zijn het resultaat van jarenlang bezuinigen, personeel ontslaan, ziekenhuizen sluiten. Reparatie van slecht beleid is niet makkelijk en gaat langzaam.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Bruno Borrelt

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO is sinds september 2021 Bruno Borrelt geworden; regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale activist én bruggenbouwer.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Simpel en Minimalistisch Leven

een blog over besparen, minimalisme, eenvoudig leven en het plezier daarin

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

Anno Zijlstra Blog

Thailand travel expert / broad interest in current social developments / annozijlstra@gmail.com

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Infonosity.net

Gratis hoe, wat, waarom, info,... Free how to, what, and why info...

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

De Maanboom

Living in Brussels

een klein lochtingske

Zever, gezever. Vooral over mijn lochtingske.

OpinieZ

Politiek & Maatschappij

Maak-Je-Eigen-Moestuintafel-gezonde lifestyle

Hier vind je tips hoe jij je eigen moestuintafel gaat starten! Wat heb je nodig? Hoe begin je met het zaaien van plantjes en het overpoten en wanneer zet ik ze in mijn moestuintafel? Hier vind je alle info die je nodig bent. Ik geef je goede tips met voorbeelden van mijn eigen moestuintafel.

%d bloggers liken dit: