Vaccins niet getest

Er is getwijfeld aan de effectiviteit van de anti corona vaccins.

Onderzoek werd niet gepubliceerd, zoals normaal wordt gedaan voordat vaccins worden toegelaten. De industrie bedong een geheimhoudingstermijn van 75 jaar. Behalve die geheimzinnigheid kwam er ook nog censuur om de twijfel aan de effectiviteit en veiligheid te beperken. Maar de waarheid verbieden maakt een leugen niet waar.

De sociale media, zoals YouTube, verbieden uiting van twijfel aan effectiviteit en veiligheid van de anti corona vaccins. Wie dat verbod overtreedt wordt verwijderd. Het is dus moeilijk om erachter te komen of de beweringen, waarvan de wetenschappelijke bewijzen oit zijn getoond, waar of onwaar zijn.

In het Nederlands parlement wordt het stellen van die vraag ook belemmerd, de voorzitter ontneemt parlementsleden regelmatig het woord. In het Europees parlement kon dit wel gevraagd worden.

https://youtu.be/7oyzg3Bb-Q4

Kijk en beluister de vraag en het antwoord:

https://www.news.com.au/technology/science/human-body/pfizer-did-not-know-whether-covid-vaccine-stopped-transmission-before-rollout-executive-admits/news-story/f307f28f794e173ac017a62784fec414

Vraag: Heeft Pfizer getest of het vaccin de besmetting met Covid stopte?

Antwoord: NEE

https://www.news.com.au/technology/science/human-body/pfizer-did-not-know-whether-covid-vaccine-stopped-transmission-before-rollout-executive-admits/news-story/f307f28f794e173ac017a62784fec414

Pfizer did not know whether Covid vaccine stopped transmission before rollout

A Pfizer exec has made a frank admission during a parliamentary hearing, with one representative describing it as “shocking, even criminal”.

Update:

De censuur van YouTube heeft al eens opnamen van een hoorzitting in het Amerikaanse parlement verwijderd, omdat de inhoud ze niet beviel. Deze video van de hoorzitting in het Europese parlement hebben ze niet verwijderd.

Maar let op de Engelse ondertiteling:
Op de vraag of het vaccin is getest op ‘immunasation’ antwoordt de Pfizer woordvoerder duidelijk dat het vaccin niet was getest op immuniseren,(= het immuun maken voor het virus)

De youtube ondertiteling maakt daarvan: Humaniseren. Met die hoofdletter, zodat het woord extra wordt benadrukt. Dit gaat verder dan censuur. De informatie werd nu niet verwijderd, maar vervalst.

https://youtu.be/mnxlxzxoZx0

Voor wie het nog niet wist: Youtube filmpjes mogen geen informatie bevatten die effectiviteit en veiligheid van vaccins ter discussie stelt en geen filmpje mag afwijken van de officiële informatie van de WHO en plaatselijke gezondheidsdiensten. Kanalen die toch negatieve kanten van de vaccinaties publiceren worden verwijderd. Er zijn maar enkelen die in staat zijn ons ondanks die beperkingen toch te informeren.

https://youtu.be/TMFrOIebS0k
https://youtu.be/J6VbI8gOnUM
Advertentie

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

11 gedachten over “Vaccins niet getest”

 1. De censuur is echt niet normaal belachelijk. Wat men met de mensheid doet (en wat men zichzelf aandoet) is ongekend!
  Het filmpje van Rob Roos op Twitter zegt mijn inziens genoeg om verder na te gaan denken. Het gezonde verstand gebruiken.
  Helaas is dit geen droom en staat ons nog genoeg ellende te wachten.
  We hebben elkaar heel hard nodig allemaal.

  Geliked door 1 persoon

  1. Censuur is er al lang, maar het gaat nu heel erg opvallen.
   De staatsomroepen geven totaal geen aandacht aan het ontbreken van wetenschappelijk verantwoorde gegevens die vóór toelating van deze vaccins aanwezig hadden moeten zijn. Wie het wel wil melden wordt van de media geweerd. Video’s worden gewist en nu wordt informatie zelfs vervalst door youtube.
   Banken zetten rekeningen op slot van mensen die kritisch zijn. Paypal heft een boete van ruim 2000 euro voor mensen die waarschuwen voor bijwerkingen en ineffectiviteit.
   Het wordt steeds gekker.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ja het is echt heel erg wat er allemaal gebeurt op dit moment.
    Hoop toch dat meer mensen zich hier bewust van gaan worden aangezien veel nu gaat opvallen.
    Maar heel goed dat je je bericht hier deelt op WP. Zaaltjes planten kan geen kwaad.

    Like

  1. Gelukkig dat het nu zo veel beter gaat met je. En mooi dat jouw problemen niet domweg ontkend worden, wat nog vaak gebeurt.

   Al dat geld dat naar de farmaceutische industrie is gegaan maakt die bedrijven nog machtiger. Ze hadden al bijzondere afspraken voordat er werd gevaccineerd, nu gebruiken ze dat geld voor beïnvloeding van sociale media, de gangbare media, overheden, en het beperken van ieder die wil informeren en de beste behandelingen wi alnbieden.

   Geld dat positief gebruikt had kunnen worden heeft een monster gecreëerd.

   Geliked door 1 persoon

  1. En zo worden ze nog steeds gezien. In de USA wil de ene staat nu stoppen met vaccineren van jonge mensen vanwege gebleken gezondheidsrisico’s, terwijl de andere staat artsen die op de risico’s wijzen hun vergunning intrekt. Op de Youtube en Twitter worden accounts verwijderd van iedereen die op medisch deskundige wijze de problemen met de vaccins meldt. Als censuur en strafvervolging nodig is om informatie over een medische behandeling te onderdrukken, is er iets heel erg mis. Nederland zal die lijn waarschijnlijk blijven volgen, want deskundigheid is schaars in ons parlement.

   Geliked door 2 people

 2. Wat hadden we goede dingen kunnen doen met al dat geld. Ik kreeg toch weer hogere leverwaarden, tijdens de vaccinaties . Lareb heeft het niet opgenomen in de database. Ik kreeg wat duizelingen, maar dat was de leeftijd. En in januari op een Spaans terras werd ik geïnfecteerd door een vakantieganger, die met veel spetters hoestte. Nu heb ik bètablokker en bloedverdunner en ik heb kennis gemaakt met een Spaans international ziekenhuis.
  Het leven gaat door en dankzij mijn werk in de moestuin waar ik veel zuurstof inadem en gezonde groenten eet hoop ik dat ik ooit af kom van deze pillen.

  Jammer dat dokter Elens zo in de hoek werd gezet.

  Geliked door 1 persoon

  1. Helaas blijkt steeds meer dat officiële informatie niet langer vertrouwd kan worden.
   Zelf had ik ook bijwerkingen gemeld en zag die verschijnselen wel terug in hun gegevens. Je hebt er nooit echt controle op wat ze met je melding doen. Kwalijk vind ik vooral de censuur, die bekendmaking van gegevens belemmert. Steeds meer blijkt dat het corona beleid niet deugt en vooral ten dienste staat van de grote farmaceutische bedrijven,
   Ik zag in een video een arts vertellen dat niemand meer Omega3 hoeft te slikken omdat iedereen nu bloedverdunners slikt. Omgekeerd zou dat ook waar kunnen zijn. De Omega3 capsules bevatten visolie en dat werkt tegen verstopping van aderen. Dat lijkt me minder riskant dan de bloedverdunnende pillen. Vroeger maakte ik het zelf, door gewoon vissoep te maken van het visafval (graten, koppen) dat ik gratis kreeg van de Urker vishandelaar op de markt. Zo kreeg ik zonder het te weten jarenlang regelmatig Omega3 binnen. Nu wordt dat visafval niet meer weggegeven waar ik woon. Misschien een idee voor jou? Omega3 capsules zijn nog redelijk goedkoop in grote potten te koop bij de Action.

   Like

   1. Helaas, helaas. Omdat ik wist dat mijn Moerman arts mariadistel van Lamberts ooit had geadviseerd. Ik met de jaarlijkse bloedtest tussen de vaccinaties de leverwaarden omhoog gingen. Mijn huisarts die tegenwoordig ook beweert meer te weten van orthomoleculair, zei ik, dal ik Maria distel gebruiken? Maximaal is drie per dag. Ik nam die in een weekend en daarna waren de waarden goed.
    Zij adviseerde mij die altijd te gebruiken. Dus bestelde ik voor een jaar er bij. De RoodeRoos is de leverancier, maar vroeger heb ik door dieet hetzelfde bereikt. Duurde een paar jaar.
    Een huisarts kan haar big registratie kwijt raken. Zij kan niks zeggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Kop op de Tocht

Een nieuw leven met NAH

Vrij Eigenwijs

Ook nieuwsgierig naar alternatieve manieren van leven? Volg dan mijn persoonlijke zoektocht naar een vrije en eigenwijze levensstijl.

Verwoede noten

Hoge noten, lage noten en alles daartussen

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

Chit_ChatGPT

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO werd in september 2021 Bruno Borrelt, de regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer. "Wie schrijft die blijft" is echter een oneliner die dateert uit het pre-digitale tijdperk. Vanaf 2023 gaat Bruno terug naar zijn roots; uitvoering en daadkracht met passie, energie en enthousiasme, geen blabla maar boemboem. En dus geen tijd meer voor persoonlijke bijdragen via dit medium. Geen nood want Chit_ChatGPT wordt een waardige opvolger. Deze populaire maar niet populistische wereldauthoriteit tekende een exclusiviteitscontract met onze website en zorgt voor een dagelijks nederlandstalig editoriaal over een actualiteit die onze aandacht verdient. Met af en toe een illustratie van DALL·E.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

@annoz weblog

art architecture Japan South Korea EU USA

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Infonosity.net

Gratis hoe, wat, waarom, info,... Free how to, what, and why info...

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

%d bloggers liken dit: