Blender

Blender

De glazen blenderbekers zijn hittebestendig, hoewel je snelle temperatuurwisselingen moet voorkomen, Het glas is dik, stevig en kan ook harde ijsblokjes malen. Maar ze moeten niet tegen elkaar aan stoten. Beide missen een scherf aan de bovenrand, door stoten. Ze blijven gelukkig bruikbaar. Oorspronkelijk waren mijn glazen blenderbekers alleen geschikt voor de A701.

Na 10 jaar begon de bevestiging van de messen los te raken. Ik kocht nieuwe onderdelen voor de blenderbekers, die geschikt zijn voor de A701 en de A901. Hiervan is het messen deel en de schroefbevestiging uit 2 losse delen gemaakt, wat makkelijker is in de afwas.

De kunststof blenderbekers hoorden bij de A901 en ook daarvan lieten de messen los. Die onderdelen heb ik eveneens vervangen.

Ik heb zo veel blenderbekers omdat ik deze veel gebruik. Ze gaan direct na gebruik in de afwas machine en dan heb ik voor het volgende gerecht een schone blender hlaar staan.

Dit veel gebruikte toebehoren werd vaak bij een nieuwe machine geleverd. De blenderbeker wordt niet warm door de aandrijving, zoals bij veel andere keukenmachines. Mayonaise lukt altijd. Hete vloeistoffen ook zijn geen probleem.

Veel gebruikt, handig en tijdbesparend. Onmisbaar.

Lees meer over Kenwood Chef en Major keukenmachine en hulpstukken