Curryschotel met varkensvlees

Multikoker test en recepten

Curryschotel met varkensvlees

1 kilo varkensvlees in stukken
1 eetlepel sojasaus
1 kilo uien
½ bol knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 kilo wortelen,
1 hele bleekselderie
2 eetlepels kerriepoeder
½ glas witte wijn
1 takje verse rozemarijn
4 blaadjes verse salie
½ eetlepel balsamico azijn
eventueel water

Marineer het vlees in sojasaus, azijn en wijn.
Pluk, pel en was alle kruiden en groenten,
snijd wortel, ui, knoflook en bleekselderie,
met Philips HR2881A en frietreepjes snijschijf.

Olijfolie in de pan verhitten,
temperatuur op stand 5, sauter,
externe schakelklok instellen op 4 uren.
Vlees rondom aanbraden, dan opzij schuiven.
Gesneden ui en knoflook in de pan door de hete olie roeren,
vlees op de ui leggen en een stukje panbodem vrij schuiven,
kerriepoeder, wortel en selderie in de pan verhitten,
alle groenten mengen.
Vlees rondom met de groenten bedekken,
temperatuur verlagen naar stand 2, slowcook
marinade erbij gieten,
verse kruiden erop leggen,
deksel op de pan,
laten pruttelen (slowcooken) tot vlees zacht en groenten gaar zijn.

inventaris
schaar, mes en snijplank
Philips Storemaster Electronic HR2881/A 450W met kom en frietsnijschijf
Lidl Multicooker
(SILVERCREST® Multikoker SMUK1500 A1 of SMKE 1500 A1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s