Gegrilde kip gevuld met knoflookaardappeltjes en Rozemarijn
1 kleine kip (Worstmakerij 4 voor €5-)
kipkruiden, ketjap, Garamassala
gekookte aardappelen (over van eerder)
4 teentjes knoflook
2 takjes rozemarijn
1 kop water
Kip wassen, op een ovenschaal leggen en kruiden.
Gekookte aardappelen en knoflook in stukjes snijden,
3 teentjes door de aardappelen mengen.
Kip vullen met 1 takje rozemarijn en het aardappel-knoflook mengsel,
aan het spit rijgen en inhangen in de combi magnetron,
boven de ovenschaal met 1 knoflookje, rozemarijn, ketjap en 1 kop water.
Programmeer R10R50:
20 minuten
combi2 = grill+magnetron
micro 2 tikken terug zetten
draaispit
15 minuten
grill
START
of Programmeer R8R50:
hele kip
800 gram +
START