Bloemkool en kipbraadsticks in bechamelsaus met geitenkaas
Kip braadstick is een uitgesneden deel van een kippenpoot met een botje.
Verse Salie en Rozemarijn
Bechamelsaus met geitenkaas
Gestoomde bloemkool.
1 kipbaadstick per persoon
Garamassala en zout,
of karbonade kruidenmengsel.
eventueel water.
Pluk en was verse Salie en Rozemarijn.
Haal de blaadjes van de takjes en steeltjes, knip ze fijn.
Leg de kruiden in een ovenschaal.
Giet er de bechamelsaus met geitenkaas overheen.
Verdeel de gare bloemkool in kleine stukjes in de saus.
Leg daarop de kipbaadsticks, met het vel naar boven.
Bestrooi met Garamassala en zout, of karbonade kruidenmengsel.
Voeg zonodig wat water aan de saus toe.
Plaats de ovenschaal op het lage rooster in de combi magnetron.
Programmeer:
25 minuten
Combi 2 = magnetron + grill
druk de microgolf toets 2x in om de kracht te reduceren,
START