Lekkerbekje met aardappelballetjes

Lekkerbekje en aardappel balletjes

1 of meer gepaneerde gebakken visjes uit het koelvak (Aldi €2,99 per 250 gram)

10 Aviko diepvries aardappel bolletjes (Jumbo €1,59 per 600 gram)

De lekkerbekjes van de supermarkt zijn al gefrituurd en hoeven alleen nog opgewarmd. De witvis in een jasje van beslag is lekker als het beslag knapperig is. Voor 1 persoon neem ik 1 visje.

Dit keer deed ik er 10 aardappelbolletjes bij. Gekocht voor 1 euro in de aanbieding van Boni lag het zakje kleine ronde Aviko aardappelkroketjes in mijn vriezer te wachten. De kleine maat van de ronde balletjes maakt dat ze snel ontdooid, opgewarmd en knapperig worden. Beter dan de klassieke langwerpige aardappelkroketjes.

Leg de visstukken en balletjes op een ovenvaste schaal die groot genoeg is om alles wat onderlinge tussenruimte te geven. Als ze elkaar raken komt de hete lucht niet overal en hou je kleffe plekken. Je wilt de vis en aardappelballetjes warm en knapperig hebben. Plaats de schaal op het hoge rooster in de combimagnetron.

Programmeer Sharp R10R50:
10 minuten
Hete lucht 250
5 minuten
grill
START

Het zelfde resultaat kun je bereiken met een hetelucht oven of halogeenoven.

Je kunt er een salade bij eten, of spinazie wat uit de diepvries ook heel makkelijk is. Ik at er dit keer een groentepasta bij van bloemkool, broccoli, knoflook en roomkaas.

Advertentie

4 gedachten over “Lekkerbekje met aardappelballetjes”

  1. Jammm, leest smakelijk. Lekkerbekjes van de supermarkt zijn best goed, de zoute haring van AH ook.
    Maar een broodje haring van de viskraam is het lekkerst, misschien omdat ik het kant en klaar krijg aangereikt.
    Niet overal een succes, bij een marktkraam deden ze er een halve haring op. Ik dacht aan een vergissing maar ze vonden het normaal.

    Like

    1. Een goede haringverkoper heeft altijd lekkere haring, maar als ik een keer oude haring krijg die een beetje ranzig is, dan is het plezier er voor lange tijd af. Van de supermarkt is het altijd vers. Vroeger kocht ik de haringen in een emmertje op de markt. Ik maakte ze zelf schoon en bewaarde het emmertje in de vriezer. Als ik haring eet aan de stal, dan is het mooi weer, in ieder geval droog, en in de buitenlucht eten is op de één af andere manier toch altijd lekkerder.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vrij Eigenwijs

Ook nieuwsgierig naar alternatieve manieren van leven? Volg dan mijn persoonlijke zoektocht naar een vrije en eigenwijze levensstijl.

Verwoede noten

Hoge noten, lage noten en alles daartussen

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

rozegolf.wordpress.com/

LHBTIQA-Plus platform Podcast & Internet

Chit_ChatGPT

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO werd in september 2021 Bruno Borrelt, de regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer. "Wie schrijft die blijft" is echter een oneliner die dateert uit het pre-digitale tijdperk. Vanaf 2023 gaat Bruno terug naar zijn roots; uitvoering en daadkracht met passie, energie en enthousiasme, geen blabla maar boemboem. En dus geen tijd meer voor persoonlijke bijdragen via dit medium. Geen nood want Chit_ChatGPT wordt een waardige opvolger. Deze populaire maar niet populistische wereldauthoriteit tekende een exclusiviteitscontract met onze website en zorgt voor een dagelijks nederlandstalig editoriaal over een actualiteit die onze aandacht verdient. Met af en toe een illustratie van DALL·E.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

annozblog

France Dordogne Paris Cote d'Azur New York City Thailande

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Infonosity.net

Gratis hoe, wat, waarom, info,... Free how to, what, and why info...

%d bloggers liken dit: