Spaghettisaus met spinazie en roomkaas

Snel Monsieur Cuisine recept

De hoeveelheden kun je aanpassen aan de eters. Hou je van extra romig, dan gebruik je 2 doosjes roomkaas, waardoor ook de hoeveelheid saus toeneemt.

5 tenen knoflook
1 pak diepvries spinazie in blokjes (Boni)
200 gram verse roomkaas naturel (Aldi)
200 gram Serano ham

100 gram (of zoveel als je eet) droge spaghetti
water

Weeg de spaghetti af. Vul de spaghetti pan met water.

Pel de tenen knoflook. Snij het harde stukje weg.
Zet de kan met mes en de knoflook in de Monsieur Cuisine.
Sluit het deksel.
Toets de knop TURBO en houdt deze 1 seconde ingedrukt.
Voeg de bevroren blokjes spinazie toe.
Toets de knop TURBO en houdt deze 3x 1 seconde ingedrukt,
of zolang als nodig is om de blokjes los te maken.
Open het deksel. Veeg met een spatel alles naar de bodem.
Voeg de verse roomkaas toe, sluit het deksel.
Toets: Knead. Alles wordt nu gemengd.

Zet de spaghettipan aan. Als het water kookt moet de droge spaghetti in het water en nog 10 minuten koken.

PastAmore brengt het water in ongeveer 10 minuten aan de kook, doet zelf de spaghetti in het kokende water en en kookt dan de spaghetti 10 minuten. Daarom stel ik ook de saus in op 20 minuten:

Programmeer de Monsieur Cuisine:
Snelheid 1
Tijd 20 minuten
Temperatuur 90 °C
Reverse
START

Snij de serano ham in blokjes. Voeg deze in de laatste 2 minuten toe aan de saus.

Inventaris:
Snijplank en mes
Monsieur Cuisine en Siliconen spatel
PastAmore spaghetti pan
Spaghetti lepel en sauslepel



Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s