Veroordeeld

Vijf of zes herinneringen heb ik ontvangen voor de corona boosterprikken en twee keer werd ik herinnerd aan de laatste griep prik. De eerste keer dat ik een griepprik kreeg aangeboden vond ik dat een goed idee, maar ik werd er ziek van. Daarna vond ik die prik niet meer zo aantrekkelijk. Gelukkig redde ik me jarenlang zonder.

Wie griep krijgt wordt niet voor gek uitgemaakt bij het drinken van een vitaminerijk drankje. Met Corona lag dat anders. Elk onschuldig middeltje om beter weerstand te bieden tegen besmetting werd beschouwd alsof het ineens levensgevaarlijk zou zijn. Wie het onschuldige middel nam moest wel gestoord zijn, artsen die het voorschreven raakten vaak hun licentie kwijt. In Nederland wilde Attje Kuiken dat graag, de politica zonder kennis van zaken, die dacht artsen te moeten voorschrijven even onwetend te worden als ze zelf is. De meeste Nederlanders zijn haar vergeten.

Het hele corona gebeuren wordt liever vergeten. Van massa hysterie naar massa geheugenverlies, is gangbaar in de landen waar op grote schaal werd gevaccineerd tegen Corona. Alternatieven voor vaccinatie werden verboden en belemmerd, verdacht gemaakt. De nieuwe vaccins werden zonder behoorlijke testfase op grote schaal ingezet. Omdat ze niet goed getest waren, mochten die vaccins alleen op de markt komen als er geen enkel ander middel zou zijn. Daarom werden die andere middelen verboden.

Wie nog steeds gelooft dat Pfizer een veilig en effectief vaccin tegen Corona maakte, zal misschien nog de booster prikken nemen. Een buurvrouw van mij neemt ze, elke keer weer. Ze gaat snel achteruit, maar ze leeft nog steeds.

Pfizer hield gegevens over de vaccins geheim. Regeringen die het mensen moeilijk maakten de corona vaccinaties te ontlopen, geven nog steeds niet toe hoe ze zich door Pfizer lieten oplichten. Censuur maakte publicatie van de werkelijke gegevens onmogelijk. Accounts werden verwijderd van de sociale media. De gangbare pers en staatsomroepen wilden er niet van weten.

In de Amerikaanse staat Kansas heeft nu een rechtszaak gediend tegen Pfizer. Het bedrijf heeft opzettelijk gevaarlijke bijwerkingen verzwegen, onderzoeksresultaten vervalst, regeringen en consumenten misleid. Het bedrijf verdiende miljarden aan die zwendel, vele mensen zijn eraan overleden of hun gezondheid werd ernstig aangetast.

Nog steeds zijn er mensen en instanties die de critici als gekkies afschilderen. Het overweldigend grote aantal mensen dat geloofde in de leugens van Pfizer blijft elkaar grotendeels steunen in de overtuiging dat zij gelijk hadden. Instanties die de stof en de werking kritisch hadden moeten onderzoeken, hielpen de bevolking misleiden, zodat weinig mensen zich bewust zijn van de wereldwijde schade, veroorzaakt door hebzucht, ondeskundigheid en goedgelovigheid.

Lezers die nog geloven in de positieve werking van de corona vaccins, kunnen in het rapport van de staat Kansas lezen, wat Pfizer verzweeg.

Aan de gevolgen van de Pfizer shots is helaas door de wereldwijde censuur nog weinig bekendheid gegeven. Het extreem hoge sterfgetal over de hele wereldbevolking, de vele langdurig zieken en mensen die met een slechte conditie moeten leven, is zichtbaar. Vooral in de landen waar op grote schaal gevaccineerd is met het middel van Pfizer. Maar regeringen hebben er allemaal hun handen aan vuil gemaakt en willen hun fouten niet toegeven. Nog steeds belemmeren ze open en eerlijke informatie.

De staat Kansas veroordeelde Pfizer. Langzamerhand zullen meer staten volgen. Regeringswisselingen zullen nodig zijn om eerlijkheid een kans te geven. Helaas blijft de wereldbevolking met gigantische schade zitten.

Lees de bewijzen die in deze rechtszaak zijn gebleken en denk na. Het corona vaccin was geen vaccin. Het heeft geen besmetting voorkomen en wel veel gezondheidsschade aangericht. Pfizer wist dat van te voren. De bevolking krijgt langzamerhand steeds een beetje meer van de werkelijkheid beschikbaar.

Wie de Pfizer shots nam en gezond is gebleven, heeft dat niet aan het Pfizer product te danken. Wie dat overleefde heeft geluk gehad. De verschillende leveringen van die stof waren met verschillende stoffen vervuild. Het product zelf was giftig, maar niet elke keer werden evenveel gifstoffen geleverd. Met de nasleep van dit schandaal, de schade en de enorme kosten zullen we allemaal te maken krijgen. Maar niet iedereen is even erg geschaad.

(tekst © Vlierbloesem)
(download © staat Kansas)

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

13 gedachten over “Veroordeeld”

  1. Ik zit nu te hier nu te huilen.

    Waarom? Mijn vader is overleden aan vaccinatieschade. Binnen 2 maanden zaten zijn halsslagaders dicht na 5 keer Pfizer. Nummer 6 stond al gepland.. (Aantoonbaar).

    Dit is/was geen p(l)andemie meer, maar is gewoon genocide. zoniet de Holocaust 2.

    Von der Leyen is nog erger dan Hitler! Welkom in het 4. Reich.

    Like

  2. Sinds ik de 60 gepasseerd ben krijg ik van mijn huisarts ieder jaar een uitnodiging voor de griepprik. Ik neem die niet, maar begreep dat het voor huisartsen een soort verdienmodel is en dat zij voor iedereen die de griepprik neemt een vergoeding krijgen? Nog vreemder vind ik dat het blijkbaar per gemeente verschilt hoe hoog die vergoeding is.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik vind het niet zo vreemd dat voor een extra handeling extra wordt betaald. Kwalijker lijkt me, dat die vaccinatierondes worden gedicteerd op gronden die niet allemaal evenzeer in het belang van de klant is. Een onderzoek of vaccinatie krijgen is soms lastig of onmogelijk, omdat de artsen werken volgens algemene richtlijnen. Ze gaan niet meer uit van de patiënt maar van de richtlijnen die voor iedereen worden toegepast. Zo kun je soms wel een onnodige vaccinatie aangeboden krijgen, terwijl een noodzakelijk onderzoek wordt geweigerd.

      Like

  3. Ik vind het bijzonder dat er nog steeds mensen zijn die denken dat het een coronahoax is geweest. De vele doden hebben daar ook weinig aan.

    Wij hebben wel alles vaccinaties genomen en gelukkig velen met ons en daardoor is de epidemie ook uitgeblust.

    Geliked door 1 persoon

    1. Corona was geen hoax. De ziekte was echt. Helaas werd iets verkocht alsof het een vaccin was. Maar dat was het niet. Pfizer wist dat. Het bedrijf vervalste onderzoeksgegevens en verkocht een giftige stof. Langzamerhand komt daarover meer informatie beschikbaar.

      Gelukkig muteerde het virus tot een onschuldiger variant, maar veel mensen zijn wel ziek geworden en gestorven aan de gevaarlijke varianten en aan de giftige stoffen die als vaccin werden verkocht.

      Like

  4. Over Corona wil ik niets zeggen.

    Wel maak ik mij zorgen om de Mazelen, Kinkhoest en misschien binnenkort Polio.

    Veel kindervaccinaties hebben sommige ziektes volledig doen verdwijnen. Toch komen ze door vaccinatie angst nu weer terug.

    Meeliften op de algemene vaccinatie graad lukt nu niet meer. Ernstig zieken en zelfs doden komen nu weer voor. Terwijl iedereen het nut van vaccineren steeds meer afwijst?

    Bezorgde groet,

    Geliked door 1 persoon

    1. Helaas is het vertrouwen in vaccins beschaamd. Er zijn stoffen als vaccin verkocht, die dat niet waren. Veel mensen zijn aan corona besmettingen gestorven maar helaas ook aan de stoffen die als vaccin werden verkocht.

      De echte vaccins worden nu ook niet meer vertrouwd. Met dank aan de industrie die er geen probleem mee had onderzoeksresultaten te vervalsen en een niet werkende stof als vaccin te verkopen. Bovendien werden vervuilde partijen geleverd, wat nog meer mensen ziek maakte.

      Dit juridisch proces maakte duidelijk welke misdaden Pfizer heeft begaan.

      Like

  5. Zal het grote ontwaken na de coronahoax dan eindelijk beginnen? Steeds meer onderzoekende burgers lijken wakker te worden. Voordat in Nederland de massa wakker wordt moet toch eerst het journaille van de gevestigde media wakker worden. Helaas zijn vrijwel alle kranten opgekocht door DPG-Media en Mediahuis die zijn gevestigd dicht bij de macht in Brussel. De redacties, die een goeie lobby onderhouden met de Brusselse burelen, worden aan het lijntje gehouden door globalistische EU-politici die elkaar, en vooral de corrupte Ursula v.d. Leyen, de hand boven het hoofd houden. Ursula regelde het vaccincontract met Pfizer via ordinair app-contact met Pfizer baas Bourla. De media werden misbruikt om angst te zaaien onder de bevolking voor een vrij onschuldige epidemie.

    Corona was een flinke griep die mijn eega en ikzelf in het begin van de epidemie hebben doorstaan zonder het nieuwe experimentele vaccin te nemen. Daarna beiden al 4 jaar geen griep of verkoudheid meer gehad door het opbouwen van antistoffen met het eigen immuunsysteem. Deze wetenschap werd bewust niet gecommuniceerd door de media. Je zou er bijna wat van denken. Mijn vertrouwen in de gevestigde media, en in de globalistische EU-politici, is daarom tot het nulpunt gedaald. Om die reden volg ik zowel de mainstream media alsmede de alternatieve media om ergens in het midden consensus te vinden.

    Geliked door 1 persoon

    1. Corona virussen bestaan al lange tijd. Met opzet werd een variant in elkaar geknutseld die specifiek voor mensen erg besmettelijk was en dodelijk kon zijn. Een virusvariant bedoeld voor biologische oorlogsvoering. Ontwikkeld in Chinese laboratoria. Gefinancierd vanuit de U.S.A.

      Dat virus was echt en het was gevaarlijk. Maar wat als vaccin werd verkocht was geen vaccin. Het was een giftige stof, waardoor mensen die hun gezondheid wilden beschermen alsnog ziek werden gemaakt. De gevolgen zijn soms ziekmakend geweest, soms dodelijk.

      Pfizer vervalste onderzoeksresultaten en wist hoe gevaarlijk de stof was die ze verkochten. Bovendien zijn er vervuilde partijen in omloop geweest.

      Like

    2. van mensen zoals U krijg ik kots nijgingen. U heeft gewoon verdomd veel geluk gehad. Er zijn mensen gestorven, mensen hebben extreme klachten overgehouden aan een doorgemaakte corona infectie. En deze klachten lijken totaal niet op restklachten van een zwaar griepje. Daar gaat U gewoon aan voorbij. Corona was GEEN griep. Een gezond persoon, zonder medische problemen, kwam ‘s morgens het ziekenhuis binnen en zo’n 12 uur later was meneer overleden. Daar wilt U niets van weten!
      Had de communicatie beter gekund, ja zeker. En qua vaccin, het Erasmus was al zeker 5 tot 10 jaar bezig met onderzoek naar SARS, het broertje van Corona. Juist door dit onderzoek was er sneller een vaccin.

      Geliked door 1 persoon

      1. U leest niet wat Vlierbloesem schrijft. Zij ontkent niet dat corona (extreem) ziekmakend kon zijn.

        Zij schrijft letterlijk: Corona virussen bestaan al lange tijd. Met opzet werd een variant in elkaar geknutseld die specifiek voor mensen erg besmettelijk was en dodelijk kon zijn. (……..)Dat virus was echt en het was gevaarlijk.

        En ook:
        Corona was geen hoax. De ziekte was echt.

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Kop op de Tocht

Een nieuw leven met NAH

Vrij Eigenwijs

Ook nieuwsgierig naar alternatieve manieren van leven? Volg dan mijn persoonlijke zoektocht naar een vrije en eigenwijze levensstijl.

Verwoede noten

Hoge noten, lage noten en alles daartussen

BLOG 57

testi e fotografie dell'autore

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

De Digitale Zevende Dag

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO werd in september 2021 Bruno Borrelt, de regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer. "Wie schrijft die blijft" is echter een oneliner die dateert uit het pre-digitale tijdperk. En dus geen persoonlijke bijdragen meer via dit medium. In 2023 verzorgde ChatGPT een dagelijks Nederlandstalig editoriaal over een actualiteit die onze aandacht verdient en in 2024 worden automatisch op zondag hét beeld en dé uitspraken van de voorbije week gepubliceerd.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

het minimalistige leven

van een moeder van vier op het noorse platteland

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

PARADIJSVOGELS

Eenvoudig leven op het Deense platteland

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

@annoz weblog

au pays du sourire , architecture et art moderne

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

De Maanboom

Living in Brussels