Doodsoorzaak

Een uur wachten op een industrieterrein kan lang duren. Als de old-timer niet direct werd goedgekeurd, zou het nog langer gaan duren. Dan zou ik naar huis moeten lopen, tenzij ik een lift kreeg. Opnieuw probeerde ik of de saxofonist nu eindelijk de telefoon zou opnemen.

Geen succes. Ik sprak een bericht in. Wandelend over het terrein zag ik dat in een garagebox een kringloopwinkel was gevestigd die ik eerder nog niet had gezien. Keek er rond en begreep waarom daar geen enkele andere klant rondliep. Weinig kon daar mijn interesse wekken. Tussen etalagepoppen zat iemand die ik even voor een pop hield. Opvallend kapsel, opvallende kleding, maar geen groet of beweging. Ze zat stil en zei niets. Ik groette en vertrok. Probeerde opnieuw zonder succes of iemand de telefoon wilde beantwoorden. Stuurde een tekstbericht.

Een eind verder kende ik een grote kringloop, waar genoeg meubels stonden om even te gaan zitten. In mijn tas vond ik nog een oud broodje van een paar dagen geleden. Over het hoofd gezien, maar nu erg welkom. De winkel had misschien wel wat spullen die interessant waren, maar het was niet zeker hoe ik weer naar huis zou gaan. Als ik moest lopen wilde ik liefst niets hoeven mee tillen. Het uur duurde lang.

Eigenlijk had ik wel kunnen weten dat het langer ging duren, want de ruitenwissers waren versleten. Nieuwe had ik al in de auto gelegd. De saxofonist had beloofd die nog vóór de keuring te vervangen, want ik was niet zeker van de bevestiging en wilde niet het risico lopen dat ik alleen die twee armen zonder wissers op de ruit zou hebben. Maar hij liet het al dagenlang afweten. De garage moest dat nu doen en rekende het uurtarief.

Het irriteerde me, maar ik maakte me nu ook zorgen. Die bleke stille man had me in zijn kantoortje laten nadenken over het grote aantal onverklaarbare sterfgevallen na de pandemie. Er werd een link gelegd met het coronavirus en met de coronavaccinaties. Weinig mensen waren onbesmet en ongevaccineerd. De meesten hadden wel één van beide ondergaan.

Zou de saxofoonspeler al dagenlang dood in zijn huis liggen? Boos en ongerust bleef ik vriendelijk in de berichten die ik hem stuurde. Het zou niet mooi zijn, als ik geïrriteerd uitviel tegen een doodzieke of overledene.

De oversterfte cijfers bleven hoog. Misschien was dat virus nog niet overwonnen en was de poging de ziekte te bedwingen mislukt, zonder dat regeringen dat wilden toegeven. Misschien was het gevolg van een besmetting langduriger en ingrijpender dan eerder werd aangenomen. Misschien was het vaccin niet werkzaam geweest, of zelfs schadelijk. Misschien was er een heel andere, nieuwe pandemie gaande, waaraan geen aandacht werd gegeven omdat alleen aan corona werd gedacht.

Al een aantal maanden wist ik van een nieuwe dodelijke ziekte die op grote schaal was waargenomen en plotseling overlijden tot gevolg kon hebben.

https://youtu.be/z06xBRCwGp0?si=R5BZCsKty4uAG-L_

Amerikaanse verzekeringsbedrijven hadden al bekend gemaakt, dat de hoge sterfte na de pandemie vooral gezonde mensen betrof. De sterftecijfers kregen niet meer zo veel media aandacht als tijdens de corona pandemie, maar langzamerhand bleek wereldwijd de sterfte hoog te blijven. Dat was opmerkelijk, want normaal gaan tijdens een pandemie veel mensen met een zwakke gezondheid dood en blijft het vitale deel van de bevolking over. In normale tijden sterven die niet massaal, dus is eerder een lager sterftecijfer te verwachten na een pandemie, dan het langdurig hoog sterftecijfer dat nu was gebleken.

Opvallend was ook, dat regeringen de hoog blijvende sterfte aantallen eerst ontkenden, daarna bagatelliseerden en vervolgens probeerden dood te zwijgen. In democratische landen waren parlementsleden die er aandacht voor vroegen in de minderheid. Het Engels parlement werd door de meeste volksvertegenwoordigers verlaten op het moment dat een parlementslid het woord voerde over dit probleem. Opvallend gedrag, dat in de media weinig aandacht kreeg. De consensus over stilzwijgen was op zich al onrustbarend genoeg.

De vrienden die ik vóór de pandemie had waren in die tijd al overleden. Buurtgenoten vertelden over het overlijden in hun kring, tijdens en na de pandemie. Kerngezonde mensen die ineens dood vielen. Al lange tijd verschenen er berichten van begrafenis ondernemingen in de Engelstalige landen, die een vreemd verschijnsel meldden in de lijken die ze schoonmaakten en balsemden om ze netjes te kunnen opbaren.

Normaal verwijderden ze het bloed uit de aderen, omdat bloed erg snel bederft. Nu kwamen ze behalve bloedstolsel ook iets anders tegen. Een merkwaardig groeisel in de aderen. Een taaie witte substantie, abnormaal eiwit, met de consistentie van gekookte inktvis. Soms kleine witte stolsels in het bloed, soms lange slierten die aderen over een hele beenlengte vulden.

Het was een tot dusver onbekend fenomeen. Balsemers die dat werk al jaren deden, hadden het eerder nog niet waargenomen, terwijl het nu bij een hoog percentage van de lijken voorkwam. Sommigen noemden zelfs 20 tot 30% van de lijken die ze te behandelen kregen. Maar anderen meldden het helemaal niet. Als daarvoor een reden werd gegeven, was die nog verontrustender:
“Wij volgen hierin de overheidsrichtlijn.”

Een heel nieuwe ziekte of de nasleep van de pandemie.

Als het virus of het vaccin dit vreemde groeisel in de aderen van mensen veroorzaakte, dat mogelijk ook de doodsoorzaak was van grote aantallen tot dan toe gezonde mensen, zou dat onderzoek rechtvaardigen. Maar als het overheidsbeleid was om er geen aandacht aan te geven en het verschijnsel dood te zwijgen, zou het probleem zeker niet opgelost worden en was ook niet te voorspellen wie hieraan zou overlijden en wanneer. Iemand waarmee geen contact meer mogelijk was, kon onverwacht zijn gestorven. Volgens berichten van mensen in mijn buurt, was dat gebeurd in hun familie en kennissen kring.

Die witte eiwitstolsels groeiden bij leven van de gestorvenen in de aderen en konden door blokkeren van de bloedstroom de doodsoorzaak zijn. Balsemers zijn verplicht opvallende verschijnselen te rapporteren. Overheidsinstanties waren dus op de hoogte.

De eerste meldingen van dit verschijnsel werden van de sociale media verwijderd. Kanalen van die eerste melders werden gesloten, zodat ze niets meer konden publiceren. Gangbare media gaven er geen aandacht aan, wat merkwaardig is, wanneer er een nieuwe mogelijke doodsoorzaak wordt gemeld, die op grote schaal wordt waargenomen.

Nog steeds worden veel berichten geplaatst over dit onderwerp en de volgende video is op dit moment nog beschikbaar:

https://youtu.be/4rAoqhTUU0g?si=yuKCh0T5vqDy39qF

Vóór de pandemie werd dit vreemde verschijnsel nog nooit waargenomen. Het virus had niet iedereen die werd besmet erg ziek gemaakt, maar waarschijnlijk kreeg bijna iedereen inmiddels het stekeltjes eiwit binnen, door besmetting met het virus, of door vaccinatie met het stekeltjes vaccin.

Helaas werd ook al lange tijd geleden gemeld dat de volgende generatie het stekelige eiwit binnen krijgt via moedermelk. Ook de kindersterfte is wereldwijd toegenomen. Dat levert geen vrolijk vooruitzicht voor de mensheid.

Daarvan wist ik zelf al een aantal maanden, zodat ik me ongerust begon te maken nadat ik ongebruikelijk lange tijd niets hoorde in reactie op mijn telefoontjes en teksten.
Ik stuurde een bericht: “Leef je nog?”

(tekst © Vlierbloesem )
(video © John Campbell )
(video © Medical Science Monographs And Reports )

Zie ook: https://youtu.be/h8HnIa6k27Y?si=ep8nvhSEeG0e5gs6

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

20 gedachten over “Doodsoorzaak”

  1. Dat het virus in een Chinees laboratorium was gemaakt, werd ook lang ontkend. Wie dat hardop durfde te denken werd uitgemaakt voor complotdenker. Pas toen de Amerikaanse inlichtingendienst CIA tot de zelfde conclusie kwam werd dat gemeengoed. Maar zelfs nu dat complot is onderzocht en gemeld worden mensen die er van weten complotdenker genoemd als ze dat nog eens melden in hun blog of video.

    Het virus werd ontwikkeld voor biologische oorlogsvoering.
    Het blijkt een effectiever wapen dan we al wisten.

    Like

  2. Ik had er nog niets van gehoord maar zit dan ook niet op groepen die over complot theorien praten. Maar mocht het meer in de media komen zal ik je links bekijken.

    Geliked door 1 persoon

    1. Daar doe ik ook niet aan.
      Daardoor wordt ik steeds overvallen door het feit dat de werkelijkheid gruwelijker is dan de fantasie.
      Als je wacht op berichten van de staatsmedia zul je minstens te laat zijn en waarschijnlijk de verkeerde beslissingen nemen.

      Like

    2. Het werd al in 2021 gemeld door lijkschouwers en balsemers. Zij zijn verplicht abnormale verschijnselen te melden. Daar wordt meestal geen publiciteit aan gegeven. Pas als er zoiets als een onbekende ziekte wordt waargenomen, maken de autoriteiten die meldingen bekend.
      Sinds corona kunnen we niet meer verwachten dat de autoriteiten de vaste procedures volgen. Het verontrustende verschijnsel is nu enkele jaren bekend bij de beroepsgroepen. Omdat er geen enkel onderzoek of maatregel wordt genomen, maakt een klein deel van de beroepsgroepen dit zelf bekend. Ook in ons parlement is lang aangedrongen op onderzoek naar de oorzaak van aanhoudende oversterfte en long covid. Vaccinatieschade wordt nog steeds ontkent.

      Like

    1. Opvallend stil. En ik denk niet dat die stilte wordt veroorzaakt door mededogen, zoals Izerina dat ziet.
      Politici die iedereen aan de spuit wilden en er alles aan deden om het ongevaccineerden moeilijk te maken zijn net zo schuldig aan de beleidsmaatregelen als de media die de politici naar de mond praatten. Maar bovenal zijn de ontwerpers van het virus schuldig aan wat er gebeurde en nog komen gaat.

      Mensen en dieren zijn besmet. Wie nog geen besmetting opliep is gevaccineerd.
      De pandemie was ingrijpend, de volgende ramp is al gaande.
      Niet alleen voor gevaccineerden, ook voor mensen die een natuurlijke besmetting opliepen.

      Geliked door 1 persoon

    1. Oversterfte is het extra aantal dat normaal in de zelfde tijd van het jaar sterft. Ze nemen een gemiddelde van de afgelopen 5 of 7 jaren en als er meer sterft dan dat is er oversterfte.
      Tijdens de corona pandemie was er veel oversterfte. Logisch, als er een ziekte uitbreekt waaraan ineens veel mensen sterven. Maar nu blijft er oversterfte, Dat ia niet meer verklaarbaar uit een ziekte die al overwonnen is. Dan is de ziekte niet overwonnen, of er is weer een nieuwe oorzaak.

      Like

  3. Meen je dat nou, van die dode eiwitslierten en stekeltjeseiwit in de aderen? En daar ga je dood van? Ik vind het maar een raar verhaal. Als dit waar is moet iedereen dus preventief een scan, net als bij borstkanker.

    Geliked door 1 persoon

    1. Helaas is het waar.
      Voor het eerst las ik erover ongeveer een jaar geleden nu.
      Ik heb er toen niks over gemeld. Het is geen smakelijk verhaal en ik dacht dat de pers er wel op zou springen als het vaak zou voorkomen.
      Er zijn nu al erg veel meldingen, maar geen media aandacht. Het meest duidelijke bericht hierover heb ik geplaatst. Ik maak me er serieus zorgen over sinds het van steeds meer kanten wordt gemeld.

      Geliked door 1 persoon

      1. Er is al een manier om die groeisels te ontdekken in levende mensen.
        Zie deze video van iemand die in normale tijden onderzoek deed naar verbetering van kanker onderzoeksmethoden en het ontwikkelen van kanker bestrijdingsmiddelen die niet de hele mens aantasten maar gericht de kankercellen afbreekt. Die video is op dit moment 9 maanden oud.

        De meeste meldingen zijn van balsemers van begrafenis ondernemingen.
        Die vonden het in lijken.
        De eerste video’s die melding maakten van die vreemde eiwitslierten in de aderen, verschenen al in 2021. Die werden verwijderd en de plaatsers raakten hun account kwijt. Ik geloofde het eerst ook niet, maar ik heb nu zo veel meldingen gezien en de foto’s zijn ook duidelijk. Het bestaat helaas.

        Like

        1. Twee jaar geleden maakten mensen de beslissing wel/niet vaccineren. Wie leest van of luistert naar b.v Peter Mc Cullough,Robert Malone,Theo Schetters en mijn favoriet Pierre Capel hoort deze verhalen. Voor mij is het een vorm van mededogen ,om dat niet te vertellen,aan mensen,die toch niets meer kunnen veranderen aan hun situatie. Ja misschien nattokinase. We weten niet,hoe dit verder gaat.

          Like

          1. Er is al wat van die slierten operatief verwijderd bij mensen. Helaas te laat, ze overleden toch nog. Maar als er aandacht aan wordt gegeven, kan er nog iets aan gedaan. Als het wordt doodgezwegen zal er nooit iets aan gedaan worden.

            Like

          2. Dr. McCullough en anderen werken aan methoden om het stekeltjes eiwit het lichaam uit te krijgen. Er zijn al publicaties over stoffen die in laboratorium onderzoek dit eiwit afbreken. Helaas is het toestaan van de corona vaccins afhankelijk van de aanname dat er geen ander medicijn bestaat om het virus te bestrijden. Regeringen en de industrie staan daarom de inzet van andere middelen nog steeds niet toe. Deeltjes van virus worden nog steeds aangetroffen in mensen die gevaccineerd zijn, maar ook in mensen die zonder vaccinatie dat stekel eiwit binnen kregen.

            Zolang wordt ontkend dat het eiwit dat bij samenstelling van het vaccin werd gebruikt schadelijk is, en bij veel mensen in het lichaam aanwezig blijft, zal geen andere medicatie worden toegestaan om mensen er van te bevrijden. Onder meer de long-covid patiënten zijn gebaat met andere medicatie. Vrijwel niemand is vrij gebleven van het virus en het vaccin, dus is een goede medicatie tegen dat eiwit van groot belang voor iedereen.

            Stilzwijgen helpt niemand.

            Like

  4. Ik heb een hekel aan het “moderne” idee dat we altijd en overal maar bereikbaar moeten zijn, maar niets meer laten horen, niet reageren, daar heb ik vooral ook een hartgrondige hekel aan…. Toen ik lang geleden – voor de mobiele telefoons, en voor de antwoordapparaten en zo…) mijn Lief een paar dagen lang niet kon bereiken, bleek hij inderdaad overleden te zijn. En een “vriendin” die ik later probeer de te bellen, ansichtkaartjes stuurde, en toen ze een antwoordapparaat kreeg: berichten insprak, begreep maar niet waarom ik zo ontzettend ongerust was – ik kon op geen enkele manier contact krijgen, had ook geen contactgegevens van haar broers en zussen….. Om gek van te worden!

    Geliked door 1 persoon

  5. Iemand die ineens niets meer laat horen , daar heb ik ook eens een relatie mee gehad. Op een gegeven moment zou hij me op komen halen op het station in Zwolle na mijn werk. Netjes stond ik op de afgesproken tijd op het afgesproken plekje. Had al een beetje een onbestemd gevoel , want op mijn smsje dat ik iets eerder gestuurd had met de woorden tot zo, kreeg ik geen reactie. Na een half uur wachten en een paar keer gebeld te hebben was ik naar huis gegaan. Ik hoorde wekenlang niets meer terwijl hij ook op FB ingelogd was, maar als ik dan via daar iets stuurde was hij ineens offline. Nu was dit al een paar keer eerder gebeurd, maar nog niet eerder had ik zolang niets meer gehoord. Na een aantal weken kreeg ik ineens een belletje, ja sorry ben erg druk geweest en nog wat vage smoesjes. Eigenlijk was ik er op dat moment wel klaar mee, maar sprak toch weer af omdat ik toch wel gek op hem was en we het samen altijd wel leuk hadden. Tot ik in de gaten kreeg dat het terugkerend probleem was, alleen maar wat laten horen als het hem goed uitkwam en afspraken die soms met een berichtje afgezegd werden maar vaker zonder aan te geven waarom het niet doorging en dan niet bereikbaar te zijn. Als ik dan aangaf dat ik me zorgen maakte als ik niks hoorde was het antwoord steevast oh maar als er echt wat is hoor je dat wel. Nou geen idee van wie , want al had ik wel zijn kinderen een paar keer gezien en wat vrienden, geloofde niet dat die wisten hoe ze mij moesten bereiken en of ze iets zouden laten weten als ze dat wel wisten. Dus heb ik er mede door nog wat andere redenen een punt achter gezet. bijzondere was dat hij een paar jaar later ineens weer contact zocht, maar ja dat was omdat hij me ergens voor nodig had, toen ik aangaf dat ik hem niet wilde helpen, heb ik nooit meer wat gehoord.Nou ja , ik weet wel hoe het hem vergaat, want kwam erachter dat een collega van mij een verre nicht van hem is. Na mijn nee op zijn vraag was hij maar teruggegaan naar een ex, je moet toch wat, nietwaar? Johmar

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Kop op de Tocht

Een nieuw leven met NAH

Vrij Eigenwijs

Ook nieuwsgierig naar alternatieve manieren van leven? Volg dan mijn persoonlijke zoektocht naar een vrije en eigenwijze levensstijl.

Verwoede noten

Hoge noten, lage noten en alles daartussen

fotosintesi blog

testi e fotografie dell'autore

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

De Digitale Zevende Dag

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO werd in september 2021 Bruno Borrelt, de regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer. "Wie schrijft die blijft" is echter een oneliner die dateert uit het pre-digitale tijdperk. En dus geen persoonlijke bijdragen meer via dit medium. In 2023 verzorgde ChatGPT een dagelijks Nederlandstalig editoriaal over een actualiteit die onze aandacht verdient en in 2024 worden automatisch op zondag hét beeld en dé uitspraken van de voorbije week gepubliceerd.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

het minimalistige leven

van een moeder van vier op het noorse platteland

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

PARADIJSVOGELS

Eenvoudig leven op het Deense platteland

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

@annoz weblog

au pays du sourire , architecture et art moderne

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

De Maanboom

Living in Brussels

een klein lochtingske

Zever, gezever. Vooral over mijn lochtingske.