Kippenpoten gegrild in de combimagnetron
Kippenpoten (Worstmakerij 12 poten € 5-)
Verse Tijm
2 teentjes knoflook
1 glas rode wijn
(eventueel garamassala)
sojasaus (Worstmakerij € 2,95 fles)
water
Giet in een ovenvaste schaal 1 glas rode wijn. Leg er een takje verse Rozemarijn of Tijm in en 2 teentjes knoflook. Leg dan de kippepoten erop en giet er 1 eetlepel zoute sojasaus over. Keer de poten met de botkant naar boven. Dan nog iets water erbij. Zet de ovenschaal op het hoge rooster in de combimagnetron.
Programmeer R10R50:
10 minuten
Combi 2 = micro+grill
druk 2x op micro om de kracht te reduceren
START
Poten omdraaien
10 minuten
Combi 2 = micro+grill
druk 2x op micro om de kracht te reduceren
START