Gegrilde kippenpoten

Kippenpoten gegrild in de combimagnetron

Kippenpoten (Worstmakerij 12 poten € 5-)
Verse Tijm
2 teentjes knoflook
1 glas rode wijn
(eventueel garamassala)
sojasaus  (Worstmakerij  € 2,95 fles)
water

Giet in een ovenvaste schaal 1 glas rode wijn. Leg er een takje verse Rozemarijn of Tijm in en 2 teentjes knoflook. Leg dan de kippepoten erop en giet er 1 eetlepel zoute sojasaus over. Keer de poten met de botkant naar boven. Dan nog iets water erbij. Zet de ovenschaal op het hoge rooster in de combimagnetron.

Programmeer R10R50:
10 minuten
Combi 2 = micro+grill
druk 2x op micro om de kracht te reduceren
START

Poten omdraaien
10 minuten
Combi 2 = micro+grill
druk 2x op micro om de kracht te reduceren
START

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s