Gare kip en aardappeltjes van de vorige dag, met diepvriesboontjes gesmoord in de Tajin
2 gare kippenpoten
gare vastkokende aardappelen
1 eetlepel curryketchup
1 eetlepel Tai chili saus
1 eetlepel sojasaus
100 gram water
200 gram gebroken diepvries sperzieboontjes
Giet de sojasaus, chilisaus en ketchup in de schaal van de tajin. Giet het water erbij, roer het door. Snij de aardappels, die tenminste 1 dag tevoren gekookt zijn, in blokjes. Roer dat door het vocht in de tajin. Leg de gare kippenpoten op de aardappelstukjes. Zet het deksel op de tajin. Plaats de gesloten tajin zonder rooster op de bodemplaat van de combi-magnetron.
Programmeer R10R50:
30 minuten
Combi 1 = micro+hete lucht
druk 2x op temperatuur om tot 220°C te reduceren
druk 3x op micro om de kracht te reduceren
START
Na 30 minuten zijn de kipstukken gaar en zacht.
De aardappeltjes hebben alle smaakjes in zich opgenomen en de diepvriesboontjes zijn gaar.