Schouderkarbonade uit de Combi-magnetron

Gegrilde schouderkarbonade en jus

2 dikke karbonades voor 2 personen (samen ca 500 gram)
1 takje Rozemarijn
2 teentjes knoflook
1 glas rode wijn
1 theelepel Garam massala
1 eetlepel zoute sojasaus
water

Giet in een ovenvaste schaal 1 glas rode wijn en 1 eetlepel zoute sojasaus. Leg er 2 takjse verse Rozemarijn en 2 teentjes knoflook in. Haal de karbonade er aan beide zijden doorheen. en leg ze dan naast elkaar in de ovenschaal. Dan nog iets water erbij. Zet de ovenschaal op het hoge rooster in de combimagnetron.

Programmeer R10R50:
10 minuten
Combi 2 = micro+grill
druk 3x op micro om de kracht te reduceren
START

Karbonade omdraaien
10 minuten
grill
START

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s