Veilige vaccins

Geheime documenten vrijgegeven

Verschillende bedrijven hebben vaccins verkocht tegen de corona virussen. Onderzoekskosten werden betaald door regeringen. Aankoop was vooraf gegarandeerd.

Er mocht versnelde toelatingsprocedure gevolgd worden, om de vaccins snel beschikbaar te hebben. Normale testprocedures nemen veel meer tijd in beslag.

Foto K Grabowska Pexels.com

De bedrijven kregen van de Amerikaanse overheid toestemming voor verkoop en de garantie dat ze niet aansprakelijk gesteld zouden worden voor schade die deze vaccins aan mensen zouden toebrengen. Bovendien bedongen ze 25 jaar geheimhouding van de gegevens die tijdens onderzoek gebleken zijn. Later wilde Pfizer de geheimhoudingsperiode zelfs met 50 jaren verlengen.

Voor het publiek was alleen de reclame van Pfizer en de bijsluiter beschikbaar.

Winst

In 2021 verkocht Pfizer voor 36,8 miljard dollar aan anti corona vaccins en voor 2022 verwacht Pfizer nog eens 32 miljard dollar omzet aan dit product, met een winstmarge van ongeveer 30%.

Pfizer kreeg ook hun pillen voor corona vroegbehandeling met een versnelde procedure goedgekeurd. Ze verwachten aan de anti corona pillen Paxlovid dit jaar voor 22 miljard dollar te verkopen.

Om geen belasting over die winsten te hoeven betalen sluisde Pfizer tot nu toe miljarden dollars weg via een Nederlandse brievenbus firma. (C.P. Pharmaceuticals International C.V.) Nieuwe wetgeving gaat dat onmogelijk maken.

Pfizer verhoogde de verkoopprijs van de vaccins. Armere landen konden de vaccins toch al niet betalen. Pfizer heeft de patenten en het alleenrecht voor de productie. Het bedrijf staat geen ander toe het te maken.

Veiligheid en effectiviteit

Een klokkenluider waarschuwde tijdens de testperiode de autoriteiten over onzorgvuldig en frauduleus handelen bij het onderzoek naar veiligheid en effectiviteit van de Pfizer vaccins, maar toen daar niets mee werd gedaan, werden documenten naar de pers gestuurd. Het gerenommeerde medische tijdschrift British Medical Journal publiceerde hierover.

Er lekten documenten uit, maar zolang de officiële instanties geen informatie gaven was het niet mogelijk om vast te stellen of de stukken origineel waren.

Informatie werd gecensureerd door verschillende media, maar de berichten waren aanleiding om alle informatie bij de Amerikaanse overheid op te vragen.

WOB verzoek

In de USA garandeert de wet (freedom of informatie act) het recht op informatie. Zoiets als een WOB verzoek in Nederland. Daar werd een beroep op gedaan, om aan originele documenten te komen die Pfizer indiende voor de versnelde toelating van de vaccins, de doorlopen procedure, gebleken bijwerkingen na vaccinatie op grote schaal, reacties van overheidsinstellingen. Het verzoek werd geweigerd.

Beschikbare informatie werd geheim gehouden. Pfizer en de USA regering wilden documenten niet vrijgeven. Na die weigering werd een juridische procedure gevolgd. De rechterlijke uitspraak zorgde voor vrijgeven van veel informatie. Erg veel.

Van wat Pfizer 75 jaar lang geheim wilde houden zijn hier de downloads:

Nederland

Medicijnen die in de USA zijn toegelaten worden meestal ook in Europa goedgekeurd voor de verkoop. Maar niet altijd. Corona vaccins van Pfizer en andere fabrikanten werden ook hier toegelaten en aangekocht door Europese landen. Bijwerkingen van alle in Nederland toegelaten medicijnen worden in Nederland gemeld aan het LAREB. Die zijn hier niet geheim en kun je gewoon online inkijken. Je kunt daar ook zelf bijwerkingen melden.

Geanonimiseerd zijn de meldingen voor iedereen te lezen. Ook de bijwerkingen van toegelaten corona vaccins van Pfizer en andere fabrikanten:

https://www.lareb.nl/bijwerkingen-coronavaccins

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

9 gedachten over “Veilige vaccins”

 1. Mijn dochter wilde geen vaccin en nee niet omdat ze een wappie is ,maar omdat ze pas een vaccin wil als dat degelijk onderzocht is. Ze hield zich netjes aan de opgelegde lockdown en andere regels en kreeg geen corona. Heel veel andere mensen die wel een vaccin kregen en zelfs een boosterprik vonden dat zij zich niet aan de regels hoefden te houden en kregen alsnog corona of gaven dat door aan anderen .

  Geliked door 1 persoon

  1. Er zijn gevaccineerden die ongevaccineerden de schuld geven van besmettingen, maar het is bewezen onjuist dat zij een groter besmettingsgevaar zouden vormen. Gevaccineerden kunnen nog steeds besmet worden en die besmetting doorgeven. Ook na een boosterprik en zelfs na 2 boosterprikken.

   Like

   1. Dat vaccin nemen of niet, dat was een gok. Want het was al bekend dat de normale testprocedure niet gevolgd was. Nu blijkt niet alleen korter getest dan normaal, maar bij de test rapportage is ook nog gefraudeerd. Het was dus een veel gevaarlijker gok dan we wisten.

    Ik wil mijn gok niet opdringen aan een ander. En zeker niet voor anderen verplichten. Elke medische behandeling mag alleen vrijwillig ondergaan worden. Daarom ben ik absoluut tegen vaccinatiedwang.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

Roze Golf

LHBTIQA-Plus magazine op Radio Oost

Bruno Borrelt

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO is sinds september 2021 Bruno Borrelt geworden; regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

annoz blog

interest in social developments, landscape, architecture

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

Infonosity.net

Gratis hoe, wat, waarom, info,... Free how to, what, and why info...

Argusvlinder

De avonturen van de Argusvlinder

Fabian

Just the way I am

De Maanboom

Living in Brussels

een klein lochtingske

Zever, gezever. Vooral over mijn lochtingske.

%d bloggers liken dit: