Corona update 21 oktober 2022

The purge

Data bijgewerkt tot 21 oktober 2022

Oversterfte is een hoger aantal sterfgevallen dan op basis van cijfers in voorgaande jaren verwacht kon worden.

Tijdens het begin van de corona pandemie was wereldwijd oversterfte waarneembaar. Op basis van de symptomen en later de corona testen kon worden vastgesteld dat veel mensen overleden aan gevolgen van besmetting met dat stekeltjesvirus. Maar ook mensen die niet besmet waren stierven in grotere aantallen dan verwacht mocht worden op basis van beschikbare statistieken. Dit werd toegeschreven aan corona besmettingen die niet waren gediagnosticeerd en aan de overbelasting van gezondheidszorg. Mensen kregen niet de medische zorg die ze in normale jaren wel gehad zouden hebben.

Veel mensen raakten familie en geliefden, hun baan, bedrijf, vermogen kwijt. De economie kwam voor een deel stil te liggen. Dat is een situatie die altijd een verhoging van sterftecijfers tot gevolg heeft.

Het aantal corona besmettingen is sindsdien gedaald en weer gestegen, maar het is veel lager dan in het begin van de pandemie. Ook het aantal doden door corona is lang niet meer zo hoog als in dat eerste jaar. Toch blijft de oversterfte in de hele wereld hoog. Nu zijn in de statistieken ook de eerste corona pandemie jaren opgenomen, zodat die hogere sterftecijfers een rol spelen in de vergelijking waarmee de oversterfte wordt bepaald. Het jaargemiddelde van de sterfgevallen in de afgelopen 5 jaren is door de coronadoden nu dus hoger dan eerder. Toch komt het werkelijke aantal doden nu in alle landen veel hoger dan dat gemiddelde aantal. Er is een hoge oversterfte.

De statistieken zijn in de meeste landen openbaar. De oversterfte schommelt nu wereldwijd zo rond de 17 procent. Er sterven dus ongeveer 17% meer mensen dan op basis van gegevens over voorgaande jaren verwacht kan worden. Een piek in aantal sterfgevallen verdient aandacht van de gezondheidsdiensten en regeringen. Maar die reageren nauwelijks. Hebben er geen aandacht voor, of onderdrukken zelfs uitingen van bezorgdheid.

Er is weinig aandacht voor en censuur maakt berichtgeving daarover moeilijk. Een verband met coronavirus besmettingen na vaccinatie zou aan de effectiviteit van de vaccinaties doen twijfelen en dat mag daarom niet geuit op kanalen als youtube, facebook en twitter. De staatsomroepen geven er evenmin aandacht aan. Paypal legt rekeninghouders een boete op van ruim 2000 dollar als ze zelf in publicaties twijfelen aan veiligheid en effectiviteit van de corona vaccins, het gevoerde beleid van de WHO en plaatselijke gezondheidsdiensten. Ook paypal rekeninghouders die betalen aan mensen of instellingen die de gegevens publiceren, kunnen blokkeren van de rekening en opleggen van een boete verwachten.

https://youtu.be/PvVaKFB65lw

Er is in verschillende landen sterk aangedrongen op vaccinatie, terwijl veiligheid en effectiviteit nog niet aangetoond waren. Er is zelfs dwang en geweld toegepast in een poging acceptatie van het vaccin te bevorderen.

https://youtu.be/-fG2IbP_Cj8

https://youtu.be/dUMfF46aJuQ

Gezondheidsdiensten hebben soms onderzoek gedaan naar de oorzaken van de hoge oversterfte, Schotland liet de oversterfte onder pasgeborenen onderzoeken. Daarbij werden niet alle vragen gesteld. Een Schots onderzoek meldde dat het onderzoeken van mogelijke effecten van vaccinatie geen nut zou hebben en tot onrust binnen de bevolking zou kunnen leiden.

De oversterfte binnen de totale wereldbevolking is al wat langer bekend. Nu blijkt ook oversterfte onder pasgeboren kinderen. Bij onderzoek in Schotland werd vastgesteld dat de kinderen geen corona hadden en niet gevaccineerd waren, maar of hun moeder gevaccineerd was wilde men niet onderzoeken.

https://www.healthcareimprovementscotland.org/our_work/governance_and_assurance/programme_resources/neonatal_mortality_in_scotland.aspx

https://www.bbc.com/news/uk-scotland-63097142

https://www.scotsman.com/health/scottish-government-orders-review-as-neonatal-deaths-higher-than-expected-3863538

https://www.heraldscotland.com/news/23028843.covid-scotland-vaccines-ruled-cause-neonatal-deaths-spike/?ref=rss

https://www.heraldscotland.com/news/23028843.covid-scotland-vaccines-ruled-cause-neonatal-deaths-spike/?ref=rss

Het aantal mensen dat ooit met een mutant van het corona virus besmet werd, blijft stijgen. Het aantal dat eraan sterft is nu veel lager dan aan het begin van de pandemie.

Nederlandse corona doden tot oktober 2022
https://youtu.be/wj4rE0LrpR0

Om te begrijpen waarom niet iedereen erg duidelijk is over de vaccins helpt het bekijken van de volgende video:

https://youtu.be/HnSnQor8zDY

Het parlementslid laat de beantwoording op vragen zien, die Nederlanders inmiddels goed kennen. Wit papier met zwarte strepen. Alle tekst onleesbaar gemaakt. Zo antwoordt de Nederlandse regering vragen van Nederlandse parlementsleden. Nu doen ze dat dus ook in het Europees parlement.

Verschillende video’s over vaccindeeeltjes gevonden in hartweefsel en in menselijke moedermelk zijn van het internet verwijderd, maar deze is dank zij voorzichtige formulering nog beschikbaar:

https://youtu.be/1uF1oPyh8OY

Lees ook:

CDC onderzoek 30 januari 2022

Sprookjes 17 december 2021

Noodoproep 14 december 2021

Nederlandse corona cijfers zijn hier te vinden: https://allecijfers.nl/nieuws/statistieken-over-het-corona-virus-en-covid19/#Corona_kerncijfers

(tekst © Vlierbloesem)

Op de volgende pagina staan nu weer de actuele corona cijfers tot 20 oktober 2022 voor Nederland en de wereld. De officiële cijfers, die landen zelf hebben doorgegeven aan de WHO.

Pagina’s: Pagina 1, Pagina 2, Pagina 3

Auteur: Vlierbloesem

Vlierbloesem is een pseudoniem, gekozen omdat de vlier bloeide op de dag dat ik het blog account opende. Als die naam door de overheid is gekoppeld aan het identiteitsnummer van een Nederlandse burger, dan is dat iemand anders.

18 gedachten over “Corona update 21 oktober 2022”

 1. Het begint mij een beetje teveel op een verdienmodel te lijken vergelijkbaar met de griepprik waarvoor ik toen ik 60 was een uitnodiging kreeg. Waarom je die automatisch krijgt als je 60 bent ontgaat mij volledig.Ik heb geen onderliggende gezondheids problemen waarom ik die griepprik zou willen. Heb nu voor het eerst in 8 jaar weer een keer de griep, vervelend maar zeker niet levensbedreigend. Terwijl ik juist van mensen die wel een griepprik halen hoor dat ze er vaak behoorlijk ziek van zijn. Net als dat ik van mensen die elke boosterprik halen voor corona al minimaal toch een keer corona krijgen, terwijl ik na de 2 e vaccinatie er voor gekozen heb om niet meer te boosteren nog geen een keer corona heb gehad.

  Geliked door 1 persoon

  1. Heb ook zelf een paar keer de griepprik gehaald toen ik de 60 passeerde. Echter overgeslagen toen corona kwam en ik mij heb ingelezen over de materie rondom vaccineren en opbouwen van immuniteit. Ook de wijze raad van een ervaren gezonde 80-plusser ter harte genomen die zweerde bij z’n eigen natuurlijke immuniteit en nooit een griepprik nam en wonderwel nooit ziek werd. De beste man was, nee is nu 88, een oud-sporter met ijzersterke conditie.

   Heb zelf vanaf 2020 geen enkele griepvaccinatie genomen en 2021 met eega de corona-deltavariant gekregen van een negatief getest familielid op ons verjaardagsfeestje. Het was een “mooi” cadeautje want we kregen daardoor beide natuurlijke antistoffen die veel langer actief blijven dan kunstmatige door injecties. Met onze leeftijd 69 en 64 corona doorstaan en ervaren als een stevig griep die ik in jaren niet heb gehad. Gewoon ons ding blijven doen, alleen niet naar buiten en boodschappen laten brengen.

   Iedereen zal een keer in z’n leven stevige griep krijgen en daarmee nieuwe immuniteit opbouwen. Het natuurlijk proces van een ziek lichaam dat automatische heling zoekt plus afweer. Op hoge leeftijd zullen we er uiteraard meer last van ondervinden vanwege het natuurlijke afbraakproces van “ouwe bomen.” Als we de coronasterftecijfers nauwkeurig analyseren dan moeten we constateren dat er iets meer hoog bejaarden zijn overleden dan in de jaren met een zware griep. Er was dus geen sprake van een pandemie.

   Nu is de tijd aangebroken om alle getroffen overheidsmaatregelen te evalueren, echter stuit de Tweede Kamer daarbij op stevige weerstand bij de verantwoordelijke ministeries. Vooral als het gaat om de overhaast uitgerolde nieuwe mRNA-vaccins. Daarover wordt nog volop bestudeerd wat de nanotechnologie nu precies doet in het menselijk lichaam. Er wordt beweerd dat daar meer dan 10 jaar onderzoek voor nodig is. Dus geef mijn prikkie maar aan fikkie.

   Geliked door 3 people

   1. Gerrit, de eerste griepprik die ik lang geleden kreeg maakte me ziek. Daarna kreeg ik ook nog eens griep. De tweede keer dat ik een griepprik nam was tijdens dat corona gedoe. Ziek werd ik niet, maar ik merkte wel dat het een negatieve invloed had op mijn coördinatie. Ik twijfel of ik dit jaar een griepprik neem. Te veel vaccineren is niet goed. Op basis van mijn leeftijd word ik geacht kwetsbaar te zijn, maar ik ben gezonder dan de mensen die om mij heen wonen en 20 jaar jonger zijn.

    Geliked door 1 persoon

    1. De ‘oude’ griepprik is nog gebaseerd op de vertrouwde methode en is een quadrivalente vaccin (QIV). Dit vaccin beschermt tegen 4 typen griepvirus. Tegen de meest voorkomende influenza dus. Sommige mensen kunnen daar vervelende, maar ongevaarlijke, bijwerkingen van krijgen.

     Farmaceut Moderna werkt aan een nieuw vaccin tegen de griep, dat is gebaseerd op dezelfde mRNA-techniek die aan de basis van hun COVID-19 vaccin ligt. Dat vaccin wordt nu getest op menselijke vrijwilligers in een serie klinische studies die bedoeld zijn om de effectiviteit en het bijwerkingenprofiel van het nieuwe vaccin vast te stellen. Het is nog niet bekend hoe lang deze studies duren.

     Hoe vreemd is het dan dat deze mRNA-techniek versneld werd ingevoerd tegen het coronavirus. Over de toepassing van nanotechnologie doen allerlei spookverhalen de ronde. Gelukkig ben ik baas over mijn eigen lijf.

     Like

   1. tja , daar zullen we dan niet snel achterkomen. Ik heb zeker heel in het begin schoongemaakt op een zorginstelling waar veel ernstige corona besmettingen waren , wel altijd met beschermende kleding,maar ja die trok je pas aan als er besmettingen bekend waren.

    Geliked door 1 persoon

 2. Het wordt langzaam duidelijk dat de onderzoeken naar de oversterfte door de overheid(en Big Farma) worden gefrustreerd. Stel je voor dat de regering er naast zat met hun repressieve maatregelen en de opgedrongen vaccins die niet werken zoals was beloofd. En stel je voor dat het verdienmodel van de farmaceutische industrie wordt aangetast, maar nog belangrijker, dat de lange termijn bijwerkingen van de nieuwe(experimentele) mRNA-vaccins de oorzaak zijn van de oversterfte.

  Er komt steeds meer info naar buiten over mensen met aantoonbare vaccinatieschade. Echter durft het journaille van de gevestigde media deze verhalen (nog) niet op te pakken uit angst uit de gratie te vallen bij de redactie. Redactieleden van de grote media worden beïnvloed door de eigenaren/beleggers van de grote mediagiganten die ook eigenaar zijn van de beursgenoteerde farma. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

  Geliked door 3 people

  1. Natuurlijk verdient de industrie er aan. Maar het wordt steeds duidelijker hoe veel fraude er voor werd gepleegd, hoe we werden voorgelogen, en hoe veel geld werd verspild. Politici zijn incompetent gebleken en alleen zij zelf denken nog de schijn van deskundigheid en betrouwbaarheid te kunnen handhaven door onderzoek te belemmeren en censuur op te leggen.

   Geliked door 1 persoon

    1. Ja, helaas is er weinig waarmee je de regering kunt vertrouwen.
     Opnoemen van alle ‘affaires’ vormt al een veel te lange lijst, maar bij alles wat goed lijkt te gaan kun je ook vraagtekens zetten. Het fundamentele probleem is denk ik, dat de overheid er niet langer ten dienste van de bevolking is, maar andere belangen dient.

     Geliked door 2 people

     1. Een nog groter probleem is volgens mij ook dat we als maatschappij wel vraagtekens zetten , maar daar verder toch weinig mee doen. En wat mij zorgen baart is wat we in de landen om ons heen zien binnen europa waar rechts behoorlijk in opkomst is. En al ben ik het niet eens met de huidige politiek, ultra en extreem rechts denken vind ik nog veel enger.,

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Kop op de Tocht

Een nieuw leven met NAH

Vrij Eigenwijs

Ook nieuwsgierig naar alternatieve manieren van leven? Volg dan mijn persoonlijke zoektocht naar een vrije en eigenwijze levensstijl.

Verwoede noten

Hoge noten, lage noten en alles daartussen

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Alice her blog

Freedom of speaking

Chit_ChatGPT

Wat ooit op een eerste april 2006 begon als Bruno's BlogBoek, het internetdagboek van een CEO werd in september 2021 Bruno Borrelt, de regelmatige bedenkingen van een vrije ondernemer met een co-operatieve instelling om de wereld digitaler maar tegelijkertijd ook slimmer, duurzamer en leefbaarder te maken. Kortom, een digitale teamspeler én bruggenbouwer. "Wie schrijft die blijft" is echter een oneliner die dateert uit het pre-digitale tijdperk. Vanaf 2023 gaat Bruno terug naar zijn roots; uitvoering en daadkracht met passie, energie en enthousiasme, geen blabla maar boemboem. En dus geen tijd meer voor persoonlijke bijdragen via dit medium. Geen nood want Chit_ChatGPT wordt een waardige opvolger. Deze populaire maar niet populistische wereldauthoriteit tekende een exclusiviteitscontract met onze website en zorgt voor een dagelijks nederlandstalig editoriaal over een actualiteit die onze aandacht verdient. Met af en toe een illustratie van DALL·E.

Plantestisch!

Blogs, recepten en instagram extra's

Enjoythisfood.com

Everyday food with a healthy twist, we make cooking easy and serve dishes full of love!

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Coronacolumns

Vrijmoedig commentaar op de berichtgeving over corona en aanverwante zaken

Dagelijks leven

Tuin, katje, ditjes en datjes

The Chatsworth Lady

gardening, jewelry, porcelain, beautiful things...

Bomenclub Nederland

Digitaal platform voor en door bomenliefhebbers.

jan krosenbrink

voor een dialoog zijn twee mensen nodig

sprokkelen

duurzaam leven in een sociale samenleving.

Feiten.net

Feiten die te denken geven

Financial Reality

Separating fact from fiction in finance and economics

Uit de Klei getrokken

Op weg naar een zelfvoorzienend leven!

LEVENSJUTTERS

Over authentiek leven aan de buitenkant van Denemarken

Actiegroep Niet Te Koop

Sociale Huurwoningen zijn Niet Te Koop

JuridischEHBO

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen; voor elk contact dat leidt tot een contract

Yildiz & Partners

Bookkeeping Professionals

AnnoZ Webb blog

France Dordogne Paris Cote d'Azur New York City Thailande

zeiljacht JEST X

Zeilerspraat......en reisverslagen met onze XC 35

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

IMPREINT journal

The official bulletin of the artist IMPREINT created to repost excerpts from 'En plein air'.

Vlierbloesem

https://vlierbloesem.wordpress.com

Wat u niet in de kranten leest

Opmerkelijk nieuws over de rechtspraak en financiële schandalen

BERTJENS

Zij. Diversen.

Peter Teffer

onderzoeksjournalist

MOESTUIN HIPPIE

Moestuin blog over moestuinieren, duurzaamheid en een groener leven.

Revolutionair Socialistische Media

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Compliance Platform Trustkantoren

weblog van het Compliance Platform

henk 50

Altijd onderweg...

WOKIE

Nederland

Anja's Foodblog

365 Dagen Inspiratie

LHM

Blog van Luc Hamelinck

%d bloggers liken dit: